Επιλογή Σελίδας

Τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του γνώρισε ο Πιερικός, ο οποίος “λύγισε” στο Παλαιοχωρί από τον τοπικό Άρη, χάνοντας με 2-1, αποτέλεσμα που διατηρεί την ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι Κατερινιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 31′ από γκολ του…συνήθους υπόπτου για τον Άρη, Σιμόνι (με σουτ) αλλά ισοφάρισαν σε 1-1 με σουτ Κτιστόπουλο στο 61΄. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 72′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καρλόπουλου, σε παράβαση που υποδείχθηκε για χέρι του Σαμανίδη. Ο διαιτητής Μελτζανίδης ακύρωσε κανονικό γκολ του Κανταρτζή, ως οφσάιντ, στο 87′, απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς Πιερικού.

Πριν το πρώτο γκολ των γηπεδούχων, ο Πιερικός είχε τρία αξιόλογα σουτ με τον Κατσιαμήτα, ενώ οι γηπεδούχοι, εκτός από το γκολ του Σιμόνι, είχαν και δοκάρι στο 8′ με τον Κωτάκη αλλά και καλές στιγμές με τους Προβατίδη και Σιμόνι. Μετά την ισοφάριση του Κτιστόπουλου, ο Πιερικός “άγγιξε” την ανατροπή στο 69′ αλλά ο Κραγιόπουλος κόπηκε την τελευταία στιγμή, προ του Παλαβράκη ενώ πριν το ακυρωθέν γκολ του Πιερικού, Κωνσταντίνου και Κωτάκης απείλησαν, χωρίς αποτέλεσμα τα καρέ του Τοπουζλή.

Στο 81′ αποβλήθηκε ο προπονητής του Πιερικού, Γιώργος Καμπερίδης.

Διαιτητής ήταν ο Μελτζανίδης (Ημαθίας) με βοηθούς τους Κελεσίδη (Ημαθίας) και Κεσισόγλου (Πέλλας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Άρης Παλαιοχωρίου (Λεωνίδας Μπίλης): Παλαβράκης, Τσιντογιάννης, Σαμπιασβίλι (79′ Τσότρας), Ταΐρης, Αποστολάς, Αποστόλου, Κωτάκης, Κουκουλέκης, Σιμόνι (86′ Κωνσταντίνου), Καρλόπουλος, Προβατίδης (59′ Μανωλιάς – 65′ Κουκουρώνας).
Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Τοπουζλής, Κυριλλίδης, Τουλίκας (76′ Καρτσαμπάς), Κανταρτζής, Ουαταρά, Κραγιόπουλος, Κατσιαμήτας (55′ Κοκονόζι), Κωστίκος, Κτιστόπουλος, Παπαδόπουλος (83′ Παραφέστας), Σαμανίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This