Επιλογή Σελίδας

Στο παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Μυλάυλακου για την 12η αγωνιστική της Β ΕΠΣ Πιερίας , Ατρόμητος Κατερίνης και Ταύρος Ελάφου μοιράστηκαν δίκαια από εναν βαθμό,  με το τελικό 1-1 να αποτυπώνει πλήρως την εικόνα των δύο αντιπάλων στο συγκεκριμένο ματς με την κάθε ομάδα να έχει από ένα ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι μετά την σπουδαία νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην πρωτοπόρο Αναγέννηση Κολινδρού προσγειώθηκαν ανώμαλα , ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν σκληρά όμως συνεχίζουν να αγνοούν το τρίποντο μέσα στο σπίτι τους.
Η πρώτη αξιόλογη στιγμή στην αναμέτρηση σημειώθηκε στο τρίτο λεπτό όταν ύστερα από λάθος των γηπεδούχων στη μεσαία γραμμή , ο Σουρλόπουλος βγήκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά το πλασέ που επειχήρησε πέρασε πάνω από τα γκολποστ.
Στο 18′ ο Ταύρος κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο παιχνίδι , καθώς μετά από κακή αμυντική αντίδραση των παικτών του Ατρομήτου η μπάλα στρώθηκε μπροστά στον Κοσμίδη  και εκείνος με δυνατό δεξί σουτ στην κίνηση δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Χειμώνα κάνοντας το 0-1.
Στο 26′ ο Ατρόμητος προσπάθησε να αντιδράσει με τον Μπλιώνα να πιάνει το σουτ από κοντά , ύστερα από κόντρες στην περιοχή όμως η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 40′ ο ίδιος παίκτης απείλησε και πάλι με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ όμως η μπάλα έφυγε και πάλι εκτός εστίας.
Στο δεύτερο μέρος , οι φιλοξενούμενοι οπισθοχώρησαν υπερβολικά και αυτό έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του Ατρομήτου να πάρουν τα ηνία του ματς. Στο 48′ ο πιο δραστήριος παίκτης της γηπεδούχου ομάδας Τσιρακίδης σούταρε από κοντινή απόσταση , με τον Καρανάτσιο να πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση. 
Στο 76′ η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε και τελικά ήρθε η ισοφάριση. Ο Πανανός έκανε γλυκιά σέντρα με το αριστερό , ο δεξιός οπισθοφύλακας Δημητριάδης κινήθηκε έξυπνα στο δεύτερο δοκάρι και με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε για τον Ατρόμητο μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. 
Οι παίκτες του Χάρη Ιωαννίδη συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την άμυνα της ομάδας του Ταύρου και να δημιουργήσουν άλλες ευκαιρίες , με το 1-1 να παραμένει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του Γιαμούζη.
 
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γιαμούζης με βοηθούς τους Κουκουβίτη και Δ. Τσικλητάρη.
Οι συνθέσεις των ομάδων :
Ατρόμητος Κατερίνης (Χάρης Ιωαννίδης): Χειμώνας, Δημητριάδης, Πανανός, Μπλιώνας, Τσιρακίδης, Ναβροζίδης, Σατσίδης (74′ Χουσερίδης), Μετενίδης, Γρηγοριάδης ( 46′ Δημόπουλος), Καρασαββίδης, Μαντζαρίδης.
Ταύρος Ελάφου (Χρήστος Βελώνης): Καρανάτσιος, Μέια, Λιανός-Τσιώμος, Σ. Γεωργαντάς, Παπαγιαννόπουλος, Μπανάβας, Κοσμίδης (90′ Δεληγιαννίδης), Παπαδόπουλος, Σουρλόπουλος (87′ Αδαμόπουλος), Καραγκιοζίδης, Α. Γεωργαντάς (65′ Μπόμπολης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This