Επιλογή Σελίδας

Με το “χορταστικό” 5-2 επιβλήθηκε η Αναγέννηση Κολινδρού του Πιερικού Ρυακίων, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, επιστρέφοντας στις νίκες μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Ταύρο Ελάφου.

Τα “τσακάλια” που διατηρήθηκαν στο +5 από τη δεύτερη θέση, ήταν κυρίαρχοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ανεβάζοντας στροφές στο β’ μέρος, οπότε και μετέτρεψαν το 1-0 σε 4-0, απέναντι σε έναν αντίπαλο που παρά την “πεντάρα”, άφησε καλές εντυπώσεις και μάλιστα στο τέλος βρήκε την ευκαιρία να πετύχει δυο γκολ, εκμεταλλευόμενος το χαλάρωμα και τις αλλαγές των γηπεδούχων.

Το “φιλμ” του αγώνα
1′ Σουτ του Λιόλιου έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Μοσχίδης.
3′ Ο Α. Τραούδας πάσαρε στον Παναγιωτίδη, αυτός έκανε το σουτ, η μπάλα όμως έφυγε λίγο δίπλα από την εστία του Μαντζώλη.
20′ Σέντρα του Ρομπέρτο για τον Τραούδα, αυτός όμως αστόχησε.
22′ Σέντρα του Κουσουρή, ο Κόλτσης δε μπόρεσε να προωθήσει τη μπάλα.
35′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Παναγιωτίδης έβγαλε “μπαλιά τρύπα” στον Α. Τραούδα, αυτός απέφυγε τον Παρμαξίδη και έκανε το σουτ, ο Μαντζώλης απέκρουσε, ο Τραούδας πήρε το ριμπάουντ και τροφοδότησε τον Ρομπέρτο που έκανε το 1-0.
38′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπουρανή ο Τραούδας έπιασε την κεφαλιά με τον Μαντζώλη να αποκρούει.
50′ Ο Μυσιούδης ανέκοψε σωτήρια τον Μπαμπατζιάννη.
51′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Ρομπέρτο έκανε τη σέντρα και ο Ορ. Μπατσαράς με κεφαλιά “ψαράκι” έκανε το 2-0.
53′ ΓΚΟΛ! 3-0: Ο Παναγιωτίδης έκλεψε τη μπάλα και με συρτό σουτ έκανε το 3-0 για την Αναγέννηση
62′ Σουτ του Ουσταμπασίδη, η μπάλα άουτ.
64′ ΓΚΟΛ! 4-0: Ο Παναγιωτίδης έφυγε γρήγορα στην αντεπίθεση και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Μαυρίδη που με σουτ έκανε το 4-0.
75′ ΓΚΟΛ! 4-1: Ο Μπαμπατζιάννης εκτέλεσε το φάουλ και ο Μπουρανής στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 4-1.
78′ ΓΚΟΛ! 4-2: Ο Κόλτσης εκμεταλλεύτηκε λάθος συνεννόηση της άμυνας των Κολινδρινών και “κρέμασε” τον Τραούδα κάνοντας το 4-2.
80′ Ο Ρομπέρτο τροφοδότησε τον Ρενάτο, αυτός έκανε το σουτ, ο Μαντζώλης βρήκε τη μπάλα και της άλλαξε πορεία με συνέπεια αυτή να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και να περάσει κόρνερ.
85′ Τετ α τετ του Ρομπέρτο με τον Μαντζώλη, η μπάλα έφυγε άουτ.
87′ ΓΚΟΛ! 5-2: Ο Μπατσαράς έκανε το σέντρα και από κοντά ο Ρενάτο διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Διαιτητής του αγώνα ηταν ο Πολυχρόνης με βοηθούς τον Σαλτσίδη και τη Β. Τσικλητάρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού (Ηλίας Μποταΐτης): Μοσχίδης (70′ Ν. Τραούδας), Ρομπέρτο, Ορφανίδης, Χρυσάφης, Μυσιούδης, Μποταΐτης (65′ Ρενάτο), Μαυρίδης (70′ Γιαουτζής), Παναγιωτίδης (72′ Κακατάτσιος), Μπουρανής, Ορ. Μπατσαράς, Α. Τραούδας.
Πιερικός Ρυακίων (Στέφανος Ζαλίκας): Μαντζώλης, Συρόπουλος, Κακάνης (65′ Λαζαρίδης), Αλεμπούμπας (53′ Σιαμπάνης), Παρμαξίδης, Κόλτσης, Ουσταμπασίδης, Μπαμπατζιάννης, Κονιανής (70′ Ηλ. Μπατσαράς), Κουσουρής, Λιόλιος (80′ Καραπαναγιωτίδης).

ρεπορτάζ: Σάββας Αχλατλής

Pin It on Pinterest

Shares
Share This