Επιλογή Σελίδας

ναν χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού Superfoods, Τζέιμς Γκιστ, μίλησε αποκλειστικά στο Pick N’ Roll Cosmote TV για τη διαδικασία επιστροφής του στην αγωνιστική δράση, την ανταλλαγή που τον έφερε στους «πράσινους» από τη Μάλαγα λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2012, την αμφισβήτηση που έχει γνωρίσει, αλλά και για την κινητήριο δύναμη που διαθέτει. Οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την αποκλειστική συνέντευξη του Αμερικανού φόργουορντ, την Τρίτη 5/12, στις 20.00 (Cosmote Sport 4HD).

Καλεσμένος του Βασίλη Σκουντή στο στούντιο της εκπομπής, θα είναι ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας, Κώστας Τσαρτσαρής, για να μιλήσει μεταξύ άλλων για το ξεχωριστό παιχνίδι που διεξήχθη για τους κατοίκους της Μάνδρας. Ο ίδιος, μαζί με τους Γιάννη Ιωαννιδη, Δημήτρη Παπανικολάου και Ντούσαν Βούκσεβιτς «αναμετρήθηκαν» με τον Μανδραϊκό και μίλησαν αποκλειστικά για την ενέργεια αυτή, στην κάμερα της Cosmote TV.

Μέσα από το Pick N’ Roll, θα παρακολουθήσουμε ακόμα ένα ιδιαίτερο παιχνίδι μπάσκετ, μεταξύ των εφήβων της ΑΕΚ και παικτών από την Παλαιστίνη, το οποίο έγινε στο πλαίσιο διεθνούς τουρνουά εφήβων που διοργάνωσε ο “Δικέφαλος”.

Όπως κάθε εβδομάδα, θα «μεταφερθούμε» στην άλλη ακτή του Ατλαντικού, για να παρακολουθήσουμε τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το ΝΒΑ, αλλά και την αγωνιστική δράση του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Παράλληλα, θα απολαύσουμε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον ΚαρλΜαλόουν, με συλλεκτικά πλάνα από το προ δεκαπενταετίας παιχνίδι των Τζαζ με τους Ράπτορς, όταν ο “Ταχυδρόμος” πέρασε στη δεύτερη θέση των σκόρερ όλων των εποχών, ενώ θα θυμηθούμε και ποιος παίκτης του Ολυμπιακού ήταν στο πλευρό του.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This