Επιλογή Σελίδας

Με ένα γκολ στο ξεκίνημα και ένα στο φινάλε του αγώνα, ο Αετός Καταλωνίων επιβλήθηκε 2-0 του ΓΑΣ Σβορώνου, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και ανέβηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα ενώ ο ΓΑΣ είναι, πλέον, 4ος.

Η ομάδα των Καταλωνίων έφτασε δίκαια στην επικράτηση καθώς είχε πολλές ευκαιρίες απέναντι σε έναν ΓΑΣ που ανέβασε την απόδοσή του στο β’ μέρος αλλά του έλειψε η ουσία.

Το 1-0 έγινε στο 7′ με δυνατό μακρινό σουτ του Δημητρίου, με τη μπάλα να “καρφώνεται” στο “παραθυράκι” του Σακελλαρίδη.
Η νίκη του Αετού “σφραγίστηκε” στο 88′ όταν ο Κ. Κουτσιαρής έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στο Ν. Βούλγαρη και κατέληξε στα δίχτυα των Σβορωνιωτών.

Στο 20′ ο Μάνος με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Σακελλαρίδη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κ. Λαφατζής με βοηθούς τον Ντασιόπουλο και τη Φωτιάδου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αετός Καταλωνίων: Αμβροσιάδης, Ντόντης (61′ Θ. Λάζος), Γαλάνης (44′ Σαρηγιαννίδης), Καραγκούνης, Φωτόπουλος, Ιωάννου, Τσιντώτας, Δημητρίου, Σκούφας (85′ Γ. Κουτσιαρής), Μάνος (90′ Χαραλαμπίδης), Κ. Κουτσιαρής.
ΓΑΣ Σβορώνου: Σακελλαρίδης, Ν. Βούλγαρης, Ντρελαλάι, Σκαμπαρδώνης (90′ Φορτομάρης), Μπίρτσης (77′ Καταχιώτης), Κατσαμάγκας, Ζώβληκας, Παυλίδης (20′ λ.τ. Μαργαρίδης), Αβριωνίδης (67′ Ταφραλής), Κωνσταντινίδης, Χ. Βούλγαρης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This