Επιλογή Σελίδας

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Όλυμπος Βροντούς, ο οποίος επικράτησε με 2-1 επί της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και πλέον ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Οι γηπεδούχοι φάνηκε ότι “διψούσαν” για το “τρίποντο” και το ήθελαν περισσότερο, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε “φλύαρη” κατοχή.

Οι Βροντινοί άνοιξαν το σκορ στο 10′ με πλασέ του Τσιανάκα, έπειτα από πάσα του Περχανίδη.
Το 2-0 έγινε στο 19′ με τον Περχανίδη να βρίσκεται τετ α τετ με τον Μπαμπαΐτη και να τον νικάει με πλασέ.
Οι Πόντιοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο 66′ με ατομική ενέργεια και πλασέ του Τσικαδέρη ενώ στο 90’+3′ έχασαν την ευκαιρία να φύγουν με το βαθμό όταν η κεφαλιά του Μήτρα έφυγε λίγο δίπλα από την εστία του Ολύμπου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Μηνούδη και Γκούσκο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Όλυμπος Βροντούς: Καλαϊτζής, Γκίνας, Κ. Περδίκης, Βελώνης, Κορινιώτης, Τσιανάκας, Δ. Νούλας, Μπακούρας, Σαββίδης (90’+1′ Η. Περδίκης), Περχανίδης (71′ Ι. Πανωλής), Γκολέμας (90’+3′ Ρ. Νούλας).
ΠΑΕ Ποντίων: Μπαμπαΐτης, Στίκος (82′ Τουλίκας), Γκαράντζιας, Γεωργιάδης, Παππάς, Μήτρας, Ιωσηφίδης (77′ Τσικαδέρης), Δεληγιάννης (77′ Κατσάρας), Κότσι, Μπονστάντζι, Σαχπάζοφ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This