Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Πέφτει και η αυλαία των ομίλων του Europa League απόψε, με τις δύο από τις τρεις γαλλικές ομάδες (Lyon, Nice) να έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση και την μία (Marseille) να θέλει νίκη για να τις ακολουθήσει στην επόμενη φάση. Πάμε να δούμε το σημερινό γαλλικό μας μενού:

Atalanta BC – Olympique Lyonnais     @ Stadio Citta del Tricolore, Reggio Emilia
Group E
Οι δύο επικεφαλής του πέμπτου ομίλου, Atalanta και Lyon, παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την πρωτιά του ομίλου μιας και δεν κινδυνεύουν από τις υπόλοιπες ομάδες. Η μονομαχία τους στον πρώτο γύρο είχε λήξει ισόπαλη με 1-1, δείγμα της αγωνιστικής συμπεριφοράς των δύο επιθετικογενών ομάδων σ’ αυτές τις πέντε αγωνιστικές.
Τα περισσότερα αποτελέσματα των δύο ομάδων ήταν αμφίσκορα και απόψε που το παιχνίδι θα είναι αρκετά ανοιχτό και χωρίς ιδιαίτερη σκοπιμότητα, δεν αναμένουμε κάτι διαφορετικό. Goal/Goal με εναλλακτική (ίσως και συνδυαστική) επιλογή μας το over.
.

Olympique de Marseille – RB Salzburg     @ Stade Velodrome, Marseille
Group I
Η μοναδική από τις τρεις γαλλική ομάδα που καίγεται και δεν έχει ακόμη εξασφαλίσει την πρόκριση, είναι αυτή του γαλλικού λιμανιού του Νότου. Απόψε υποδέχεται την σίγουρα πρώτη Salzburg που ουσιαστικά θα παραταχθεί χωρίς κίνητρο, πέραν αυτό του γοήτρου και της ευρωπαϊκής της βαθμολογίας. Οι Μασσαλοί χρειάζονται ουσιαστικά έναν βαθμό, μιας και υπερτερούν σε ισοβαθμία και της Konyaspor αλλά και της Guimaraes.
Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης σίγουρα θα κριθεί και από την παράλληλη έκβαση του άλλου παιχνιδιού, οπότε οι γηπεδούχοι μπορεί να είναι μεν φαβορί όμως δεν πρέπει να αποκλείουμε και τα άλλα αποτελέσματα. Η επιλογή μας εδώ θα είναι να σκοράρουν πρώτοι οι γηπεδούχοι (εναλλακτικά και ο άσος στο πρώτο 45λεπτο), έτσι ώστε να διαχειριστούν το ματς κατά τη διάρκειά του.
.

SBV Vitesse – OGC Nice     @ GelreDome, Vitesse
Group
K
Και σε αυτό τον όμιλο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, με τις Lazio και Nice να έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση -με αυτή τη σειρά κατάξης αντίστοιχα- και απόψε θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στον 11ο όμιλο πριν συμμετάσχουν στην επόμενη φάση με την νέα χρονιά. Αυτός ο όμιλος συνολικά είχε μεγάλα σκορ, καθώς αποτελείται από φύσει επιθετικές ομάδες που πρόσφεραν αρκετά γκολ και φάσεις.
Ανοιχτό ματς, χωρίς σκοπιμότητες το συγκεκριμένο που ευνοεί τα πολλά γκολ. Η έλλειψη κινήτρου βέβαια, μπορεί να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα όμως το over συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες και θα είναι η επιλογή μας από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Europa League (Group E)
20:00 Atalanta BC – Olympique Lyonnais Goal/Goal (1.57)  1-0 FT

UEFA – Europa League (Group I)
22:05 Olympique de Marseille – RB Salzburg Olympique Marseille First Team to Score (1.53) 0-0 FT

UEFA – Europa League (Group K)
22:05 SBV Vitesse – OGC Nice Over 2.5 Goals (1.73) 1-0 FT

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This