Επιλογή Σελίδας

Η ΑΕΚ έκανε το… καθήκον της χθες στη Βιέννη, πήρε 0-0 από την Αούστρια στο “Ερνστ Χάπελ” και πανηγύρισε την πρόκριση στους “32” του Europa League. Απομένει πλέον να… μάθει αντίπαλο στην επόμενη φάση, οι αγώνες της οποίας διεξάγονται 15 και 22 Φεβρουαρίου.

Και, ως γνωστόν, ουδείς πέρασε ή αποκλείστηκε από την κλήρωση. Η “Ένωση” θα μάθει αντίπαλο την προσεχή Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, πληροφορηθήκατε από χθες τους 15 πιθανούς αντιπάλους της ΑΕΚ. Η κλήρωση του Europa League θα διενεργηθεί λοιπόν στις 11/12, ώρα 14:00 με μετάδοση και από το Cosmote Sport 1 και από το Eurosport.

Η Cosmote TV θα βγάλει από τη Δευτέρα στις 12:30 ειδική εκπομπή, σε παρουσίαση Πάνου Βόγλη και Μιχάλη Τσόχου, και αρχισυνταξία Λάμπρου Μπαλάφα, καλύπτοντας και την κλήρωση του Champions League (στις 13:00) και αυτή του Europa League, με απεσταλμένο στη Νιόν τον Στέφανο Αβραμίδη.

Σαββατοκύριακο με… ματσάρες!

Δεν λείπουν τα μεγάλα ντέρμπι κι από το Σαββατοκύριακο, ανά τας Ευρώπας (sic) και όχι μόνο. Το Νησί παίρνει φωτιά (κλισέ, ναι) με δύο ντερμπάρες την Κυριακή: Γιουνάιτεντ εναντίον Σίτι και Λίβερπουλ εναντίον Εβερτον.

Το Cosmote Sport 1 θα βγάλει από τις 15:00 την εκπομπή “Στον ρυθμό των ντέρμπι” με Τάσο Κολλίντζα και Σωτήρη Κωσταβάρα για τα εν λόγω ματς, το ντέρμπι του λιμανιού ξεκινά στις 16:15 και το περιγράφει ο Δημήτρης Τσακίρης και αυτό ανάμεσα σε Ζοσέ Μουρίνιο και Πεπ Γκουαρδιόλα στις 18:30 και το περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Έχει “Derby d’ Italia” στους γείτονες, Γιουβέντους εναντίον Ίντερ στο Τορίνο με μετάδοση από το Cosmote Sport 1 σε περιγραφή, φυσικά, του Αντρέα Παλομπαρίνι. Κατά τα λοιπά, η Ρεάλ είναι αποδεκατισμένη και υποδέχεται το Σάββατο τη Σεβίλλη (17:15, Cosmote Sport 1) στο σημαντικότερο ματς της Primera Division.

Ντέρμπι και στα καθ’ ημάς, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός από τα κανάλια Novasports την Κυριακή με pre game από τις 16:00 και τον Νίκο Καραγεωργίου καλεσμένο του Γιάννη Καραλή. Η μετάδοση ξεκινά στις 19:30 στο Novasports 1 σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη, Νίκου Τζουάννη και Ευγένιου Δαδαλιάρα.

Και ευρωπαϊκά ντέρμπι από τη Nova, αμφότερα την Κυριακή: Στις 17:45 Αγιαξ – PSV Αϊντχόφεναπό το Novasports 4 σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και στις 22:00 Μαρσέιγ – Σεντ Ετιέν από το Novasports 2 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη.

Α, μην ξεχαστούμε: ΑΕΚ – Ολυμπιακός την Κυριακή, για τη Stoiximan.gr Basket League, ώρα 19:00 σε σπικάζ Βασίλη Σκουντή για το Cosmote Sport 4, αλλά και με pre και post game εκπομπή.

Nίκος Μποζιονέλος (nbozionelos@gmail.com)

Hashtag #s24media

Pin It on Pinterest

Shares
Share This