Επιλογή Σελίδας

Σε μία αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που το τελικό αποτέλεσμα δεν αποτυπώνει την εικόνα του παιχνιδιού, ΓΑΣ Σβορώνου και Ερμής Εξοχής “κόλλησαν” στην “λευκή” ισοπαλία στην έδρα του πρώτου, με τις δύο ομάδες παρόλα αυτά να προσφέρουν ωραίο κατά διαστήματα ποδόσφαιρο και να έχουν εκατέρωθεν στιγμές για να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ”ηνία” της αναμέτρησης έχοντας καλή κυκλοφορία μπάλας, ενέργεια και περισσότερες ευκαιρίες από τον γηπεδούχο ΓΑΣ.
Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 15′ για τους Σβορωνιώτες με τον Κωνσταντινίδη να κάνει την προβολή από κοντά και τον Δεληγιαννίδη να διώχνει εξ-επαφής σε κόρνερ.
Στο 20′ ο Ερμής απάντησε όταν ο Μιχαηλίδης έφυγε σε θέση τετ-α-τετ από πλάγια, ο Σακελλαρίδης έσωσε σωτήρια το πλασέ του και στην συνέχεια της φάσης του σουτ του πρώτου εξουδετερώθηκε από τα σώματα αμυνόμενων.
Στο 28′ ο Παναγιωτίδης έκανε ωραίο σουτ εξώ από την περιοχή όμως ο γκολκίπερ του ΓΑΣ ήταν και πάλι σε ετοιμότητα.
Στο δεύτερο μισό, η ”μπίλια” θα μπορούσε να κάτσει οπουδήποτε,  με τους δύο αντιπάλους να έχουν αρκετές καλές στιγμές για να προηγηθούν. Με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, η ομάδα της Εξοχής έχασε σπουδαία διπλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, με τον Ελισιάδη αρχικά να σουτάρει από το σημείο του πέναλτι πάνω στα σώματα και τον Μιχαηλίδη στην συνέχεια να πλασάρει από κοντά με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει σε κόρνερ.
Στο 62′ υστερα απο όμορφη συνέργασια των παικτών του Ερμη, ο Γεωργαντάς έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Σακελλαρίδη.
Στο 70′ ο Κατσαμάγκας βρέθηκε σε θέση βολής όμως έκανε κάκιστο τελείωμα με το αριστερό και δεν αξιοποίησε την ευκαιρία στέλνοντας τη μπάλα εκτός εστίας.
Στο 75′ οι ισορροπίες της αναμέτρησης ανατράπηκαν αφού οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες,  εξαιτίας της απευθείας κόκκινης κάρτας που υπέδειξε ο Ασλανίδης στον Μιχαηλίδη για αγκωνιά σε αντίπαλο παίκτη. Όπως ήταν φυσικό από εκείνο το σημείο και έπειτα ο ΓΑΣ βγήκε μπροστά για να εκμεταλλευτεί την αριθμητική υπεροχή και στο 86′ ο Κωνσταντινίδης σπατάλησε σπουδαία ευκαιρία με του σουτ του να καταλήγει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
Στο 90+2′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής επιχείρησε πιάσει…στον ύπνο τον Δεληγιαννίδη με λόμπα από μακρινή απόσταση, όμως ο τερματοφύλακας του Ερμή είχε σωστή αντίδραση και μπλόκαρε τη μπάλα.
Διαιτητική τριπλέτα: Ασλανίδης Αν., Βασιλειάδης, Χατζηγιάννης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΓΑΣ Σβορώνου (Τριανταφύλλου):  Σακελλαρίδης, Ν. Βούλγαρης,  Ndrelalaj, Σκαμπαρδώνης, Τριανταφύλλου,  Κατσαμάγκας, Ζώβληκας, Μαργαρίτης (69′ Ταφράλης), Αβριωνίδης (78′ Καταχιώτης),  Κωνσταντινίδης, Χ. Βούλγαρης.
Ερμής Εξοχής (Αμβροσιάδης): Δεληγιαννίδης, Ατανάσοφ, Σόβα, Αλεξιάδης, Α. Κατσούλης, Βασιλείου (37′ λ.τ. Καραΐσκος) Παναγιωτίδης, Γεωργαντάς (67′ Β. Κατσούλης), ( 79′ Λιόλιος), Μιχαηλίδης, Εγγλέζος, Ελισιάδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This