Επιλογή Σελίδας

Με 3-1 κέρδισε ο Πιερικός την Αναγέννηση Κολινδρού, σε σημερινό φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Α’ ΔΑΚ, καθώς οι δυο ομάδες δεν είχαν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το σαββατοκύριακο μιας και ο Πιερικός έχει ρεπό στη 14η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ενώ τα “τσακάλια” παίρνουν νίκη άνευ αγώνα επί της 25ης Μαρτίου, για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Οι δυο προπονητές, Γιώργος Καμπερίδης και Ηλίας Μποταΐτης, έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα και τσέκαραν την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών τους, με τον Καμπερίδη να δοκιμάζει, παράλληλα, και έναν ποδοσφαιριστή.

Το σκορ άνοιξε για την Αναγέννηση Κολινδρού στο 7′ ο Μαντζουράκης με εκτέλεση φάουλ για να “απαντήσει” ο Πιερικός με τον Κοκονόζι στο 10′. Οι Κατερινιώτες πήραν το προβάδισμα με 2-1 στο 30′, με τέρμα του Κτιστόπουλου ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 89′ ο Θ. Καρτσαμπάς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παραδεισόπουλος με βοηθούς τους Καλαϊτζίδη και Μαυρογιώργη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός: Παπατολίκας (Τοπουζλής), Κυριλλίδης (Σαμανίδης), Τουλίκας, Παραφέστας, Κωστίκος (Α. Καρτσαμπάς), Ουατταρά, Θ. Καρτσαμπάς (Καραγκούνης), Κτιστόπουλος, Κοκονόζι, Κατσιαμήτας καθώς και ένας ποδοσφαιριστής υπό δοκιμή. Αναγέννηση Κολινδρού: Τραούδας, Γιαουτζής, Ορφανίδης, Χρυσάφης, Μυσιούδης, Μποταΐτης, Κουκουδας, Μαυρίδης, Μπουρανης, Μπατσαράς, Μαντζουράκης.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Πιερικό είναι αυτή με τον Κιλκισιακό, εκτός έδρας, την προσεχή Τετάρτη, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ενώ η Αναγέννηση Κολινδρού παίζει εκτός έδρας με τον Εθνικό Νέας Τραπεζούντας, για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This