Επιλογή Σελίδας

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του που τον έφερε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα πέτυχε ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου, επικρατώντας με 1-0 στην Περίσταση επί της τοπικής ΑΕ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Το παιχνίδι κρίθηκε με ένα γκολ του Ν. Μπαλαούρα στο 45′, με τον παίκτη του Γεωργάκη Ολύμπιου να “νικάει” με “λόμπα” στην κίνηση τον Τζιμόπουλο, μετά από σέντρα από τα αριστερά και κακή εκτίμηση από τον Σιδηρόπουλο.

Το θέαμα ήταν μέτριο στο α’ μέρος ενώ στο β’ μέρος η ΑΕ είχε την υπεροχή στο β’ μέρος, χωρίς τις μεγάλες φάσεις, με εξαίρεση το πλασέ του Κουσουρή στο 90’+4′ το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Μυρωτής κρατώντας το “τρίποντο” για την ομάδα του.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Σαλτσίδη και Αναστασιάδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Α.Ε. Περίστασης: Τζιμόπουλος, Τσιτλακίδης, Καρακούσης, Π. Γεροντίδης, Παπαδόπουλος, Σιδηρόπουλος (80′ Μαχαιρίδης), Ναρίνογλου (75′ Πάγια), Κ. Γεροντίδης, Χαρτοματζίδης, Νικολαΐδης (80′ Δημητρίου), Κουσουρής.
Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου: Μυρωτής, Μ. Ίτσιος (87′ Φωτίου), Αρβανίτης, Κ. Ίτσιος, Β. Σάββας (76′ Ε. Μπαλαούρας), Ν. Μπαλαούρας, Ευαγγελόπουλος, Δ. Ίτσιος, Τσιμπούκας (69′ Κουμαντζιάς), Ναλμπαντίδης (90′ Μ. Σάββας), Τσιαλός.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This