Επιλογή Σελίδας

Στο -5 από την κορυφή βρίσκεται πλέον ο Δίας Δίου, ο οποίος, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας συνέτριψε με 6-1 στο Νέο Κεραμίδι τον τοπικό Εθνικό και εκμεταλλεύτηκε το ρεπό του πρωτοπόρου Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Οι γηπεδούχοι δε μπόρεσαν να προβάλουν αντίσταση στην ομάδα του Δίου που άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ του Φωτίου, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Νάκα, στο 10′.

Στο 32′ Μανίκας και Νάκας συνδυάστηκαν όμορφα και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 0-2.

Στο 48′, σε αντεπίθεση για τον Δία, ο Μανίκας τροφοδότησε τον Νάκα ο οποίος προχώρησε προς τον Καλαϊτζίδη, τον πλάσαρε και έκανε το 0-3.

Στο 71′ ο Νάκας βρήκε τον Μανίκα που με σουτ έξω από την περιοχή “κρέμασε” τον Καλαϊτζίδη, κάνοντας το 0-4.

Στο 80′ ο Καραμήτρος μπήκε στην περιοχή, γύρισε στον Μανίκα, ο οποίος με τη σειρά του έδωσε έτοιμο γκολ στον Ευαγγελόπουλο που έκανε το 0-5.

Στο 83′ ο Νάκας εκτέλεσε το φάουλ και ο Λαζαρίδης με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-6.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 90′ με τον Κωστόπουλο να διαμορφώνει το τελικό 1-6.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκαραγκάνης με βοηθούς τους Βρούζο και Κουκουβίτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Α. Καλαϊτζίδης, Ν. Καλαϊτζίδης, Τσιαουσίδης, Σταλίκας, Χαλκίδης (49′ Γουλιός), Β. Νίκου (46′ Καργιώτης), Παρδάλης, Σκούρτι, Ρούντος (58′ Τσιγκαρόπουλος), Μητράκας (71′ Κωστόπουλος), Νταμπαλάκης.
Δίας Δίου: Σαρπότας, Λαζαρίδης, Παναγιωτίδης, Α. Νίκου, Παρλάντζας (26’ λ.τ. Β. Ζαβαντίας), Φωτίου (80′ Κατσαρός), Δ. Καραμήτρος (46′ Ευαγγελόπουλος), Συρανίδης (75’ Ν. Καραμήτρος), Καλουσίδης, Νάκας, Μανίκας.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This