Επιλογή Σελίδας

Χωρίς τον τραυματία Τοπαλίδη καταστρώνει τα πλάνα του για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκης ο Κώστας Νικολαΐδης. Ο τεχνικός του Αιγινιακού υπολογίζει σε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, ανάμεσά σε αυτούς και στον Παναγιώτη Γιαζιτζόγλου, παρά τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε τις προηγούμενες ημέρες, στο γόνατο.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με τη σαββατιάτικη προπόνηση, με τον προπονητή της ομάδας της Πιερίας να μην ανακοινώνει δεκαοκτάδα, κάτι που θα γίνει στο “Γιάννης Παραλυκίδης”, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.
Ο Νικολαΐδης αναμένεται να ξεκινήσει με τους Τόλιο, Τσολακίδη, Γιαζιτζόγλου, Βλάχο, Λιόλιο, Πολύζο, Γκατσολάρι, Ζούρκο, Παπαδόπουλο, Δωματά και Σοφιάνη.

Στις τάξεις του Αιγινιακού, αναγνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης (η ομάδα της Άρτας είναι 5η με 12 βαθμούς), όμως επικρατεί αισιοδοξία για το “τρίποντο”, σε ένα παιχνίδι που θεωρείται κομβικό για τη συνέχεια καθώς έπειτα ακολουθεί η νίκη “στα χαρτιά” επί του Αχαρναϊκού και στη συνέχεια ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια, με τους Αιγινιώτες να προσβλέπουν στο “απόλυτο” προκειμένου να πάρουν μεγάλη βαθμολογική “ανάσα”.

ρεπορτάζ: Σάββας Αχλατλής

Pin It on Pinterest

Shares
Share This