Επιλογή Σελίδας

Του Αντώνη Χατζηιωάννου

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο της Νέας Εφέσου, Μακεδονικός και Μύτικας Λεπτοκαρυάς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 για την 9ηαγωνιστική της Γ’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Η ομάδα της Λεπτοκαρυάς είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, όμως ο Μακεδονικός ήταν πιο επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και άνοιξε το σκορ στο 33ολεπτό. Ο Κιόρι εκτέλεσε ωραία το φάουλ από δεξιά και ο Μπαλαμπάνης στο πρώτο δοκάρι με πλασέ έκανε το 1-0. Άμεση ήταν όμως η απάντηση των φιλοξενούμενων, καθώς στο 38’ έφεραν το ματς στα ίσα. Σουτ του Κατσαρού έξω από την περιοχή, ο Χατζειπίδης απέκρουσε, οι αμυντικοί του Μακεδονικού ολιγώρησαν, ο Χεδας έκανε το γύρισμα και ο Μακρίδης από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Μακεδονικός είχε ένα καλό δεκάλεπτο (60’-70’) όπου έφτασε τρεις φορές κοντά στο γκολ, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που σκόραραν, κάνοντας την ανατροπή στο 76ο λεπτό. Αντεπίθεση από τα δεξιά, ο Ελέζι έβγαλε τη σέντρα και ο Τζόβας με ωραίο αριστερό πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-2.

Άμεση ήταν και η απάντηση του Μακεδονικού καθώς στο 81’ ο Νίκος Κοσκινάς με πολύ ωραία μπαλιά έβγαλε στην πλάτη της άμυνας τον Μαλιώρα και αυτός με ψύχραιμο πλασέ ισοφάρισε σε 2-2. Στο τελευταίο δεκάλεπτο το ματς έγινε… ροντέο, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το νικητήριο γκολ, ωστόσο το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Διαιτητής: Ασλανίδης Γ
Βοηθοί: Τσικλητάρη Β, Χαλκίδης

Μακεδονικός Νέας Εφέσου: Χατζειπίδης, Κάτσι (23’ λ.τ. Παπαθεοχάρης), Α. Δεμηρτζόγλου, Μπαλαμπάνης, Πουλικίδης (78’ Ν. Μανουτζόπουλος), Ξενόπουλος (87’ Κυριακίδης), Ν. Κοσκινάς, Δ. Δεμηρτζόγλου, Μαλιώρας, Σ. Μανουτζόπουλος (52’ Χριστίδης).

Μύτικας Λεπτοκαρυάς: Κατέλας, Γεροθανάσης, Παπαδόπουλος (78’ Α. Κατσαρός), Μπατζέλας, Μπακάλης, Γ. Κατσαρός, Κουράτι (81’ Σημελης), Χεδας, Ελέζι, Μακρίδης, Τζόβας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This