Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της 17ης αγωνιστικής, σειρά παίρνει στα γαλλικά γήπεδα το Coupe de la Ligue με τη φάση των 16 καλύτερων ομάδων. Τρία εκ των οκτώ ζευγαριών μονομαχούν σήμερα και πάμε να δούμε τις αναμετρήσεις τους:


Toulouse FC – FC Girondins de Bordeaux
     @ Stadium Municipal de Toulouse
Μεγάλη μάχη ανάμεσα σε δύο παραδοσιακές δυνάμεις του γαλλικού ποδοσφαίρου. Μοναδική διέξοδος και για τις δύο είναι οι εγχώριες διοργανώσεις πλην του Championnat, που και φέτος δεν εξελίσσεται καλά. Μόλις μια νίκη στο ενεργητικό τους τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Toulouse και Bordeaux ψάχνουν την αγωνιστική τους ταυτότητα.
Λόγω έδρας δίνουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους, οι οποίοι βλέπουμε να σκοράρουν, όπως στις περισσότερες αναμετρήσεις τους κόντρα στους Γιρονδίνους. Επιλογή μας να σκοράρουν άνω του ενός γκολ -με επιστροφή εάν σκοράρουν ακριβώς ένα.
.

AS Monaco – Stade Malherbe Caen     @ Stade Louis II, Monte Carlo
Μεγάλη νίκη-ανατροπή των Μονεγάσκων επί της Troyes -που πάντως συνοδεύτηκε με άλλη μία μέτρια έως προβληματική εμφάνιση- αναπτέρωσε το ηθικό της ομάδας του Leonardo Jardim, που έχοντας μεγάλη διαφορά από την πρωτοπόρο Paris St.Germain σίγουρα σκέφτεται περισσότερο τις υπόλοιπες διοργανώσεις, ελλείψει πλέον και των ευρωπαϊκών παραστάσεων.
Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο, ο άσος είναι πολύ χαμηλά όμως δεν περιμένουμε πολλά γκολ σε ένα εμβόλιμο ματς όπως το σημερινό και θα τον συνδυάσουμε με το under 4.5.
.

Angers SCO – FC Metz     @ Stade Raymond Kopa. Angers
Όπως και στο πρώτο ζευγάρι, έτσι κι εδώ Angers και Metz με συνεχή αρνητικά αποτελέσματα (δεν είναι τυχαίο ότι η τελευταία τους νίκη ήταν για την παρούσα διοργάνωση στο τέλος Οκτώβριου) διασταυρώνουν τα ξίφη τους με μοναδικό στόχο την πρόκριση. Σίγουρα ο βασικός τους στόχος είναι η παραμονή στην Ligue 1 -για τη Metz τα πράγματα δυσκολεύουν ολοένα και περισσότερο- όμως κι εδώ θα αγωνισθούν χωρίς άγχος.
Δίνουμε το προβάδισμα νίκης-πρόκρισης της Angers που κόντρα στις αμυντικές αδυναμίες της Metz θα βρεί γκολ και επιλέγουμε τα δύο τουλάχιστον γκολ των γηπεδούχων.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Coupe de la Ligue (8es de Finale)
19:45 Toulouse FC – FC Girondins de Bordeaux Toulouse FC Over 1 Goals (1.85) 2-0 FT
22:05 AS Monaco – SM Caen 1 & Under 4.5 Goals (1.70) 2-0 FT
22:05 Angers SCO – FC Metz Angers SCO Over 1.5 Goals (1.85) 1-0 FT

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This