Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Με πέντε αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η φάση των οκτώ ζευγαριών του γαλλικου Coupe de la Ligue. Πάμε να τις δούμε:

Stade Rennais FC – Olympique de Marseille     @ Roazhon Park, Rennes
Αναμέτρηση μεταξύ δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του Championnat με πολύ καλά αποτελέσματα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η βαθμολογική τους θέση άλλωστε αποδεικνύει την περίοδο φόρμας που διανύουν αμφότερες.
Αναμένουμε μια πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση που δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ για μια από τις δύο ομάδες, όμως σε κάθε περίπτωση περιμένουμε να σκοράρουν κάτι που έχει συμβεί στις περισσότερες συναντήσεις τους (τέσσερα στα έξι τελευταία αμφίσκορα).
.

RC Strasbourg Alsace – Paris Saint-Germain     @ Stade de la Meinau, Strasbourg
Μόλις 10 ημέρες πριν συναντήθηκαν οι δύο ομάδες στη συγκεκριμένη έδρα, όπου η Strasbourg υποχρέωσε τους Παριζιάνους στην μοναδική τους εντός συνόρων ήττα. Σίγουρα το σημερινό ματς θα είναι διαφορετικού χαρακτήρα, η Paris St.Germain είναι η κάτοχος της διοργάνωσης τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ούτε φέτος θα επιτρέψει αμφισβήτηση.
Πολύ χαμηλά το διπλό που όμως εάν συνδυαστεί με το over που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, είναι μια οριακά αποδεκτή επιλογή.
.

Amiens SC – Tours FC     @ Stade de la Licorne, Amiens
Η μοναδική μάχη μεταξύ ομάδων με διαφορά κατηγορίας, μιας και η Tours της Ligue 2 είναι η μοναδική ομάδα που βρίσκεται σε αυτή τη φάση. Έχει άλλωστε καλή παράδοση σε αυτές τις διοργανώσεις και δημιουργεί προβλήματα στις ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας. Φορμαρισμένη η Amiens από την άλλη πλευρά, θα επιδιώξει να διευρύνει το σερί της αλλά με δεδομένες τις αλλαγές στο σημερινό ρόστερ.
Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα πάμε με την έκπληξη και θα δώσουμε ένα γκολ πλεονέκτημα στην φιλοξενούμενη Tours που θα αγωνισθεί χωρίς άγχος και ίσως κάνει και τη ζημιά.
.

Lille OSC – OGC Nice     @ Stade Pierre-Mauroy, Lille
Ίσως η μοναδική διέξοδος και για τις δύο ομάδες να σώσουν ό,τι μπορούν από τη φετινή χρονιά, αν και μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα (αλλαγή προπονητή για τη Lille, συνεχόμενες υποχρεώσεις και από τις ευρωπαϊκές παραστάσεις η Nice) δείχνουν να συνέρχονται αγωνιστικά προερχόμενες από θετικά πρόσφατα αποτελέσματα.
Αμφίρροπη αναμέτρηση και δεν θα πηγαίναμε σε σημείο, αντιθέτως είναι πολύ ισχυρή η προϊστορία των 2-3 γκολ και εκεί θα ποντάρουμε για το ματς στη βόρεια Γαλλία.
.

Montpellier Herault SC – Olympique Lyonnais     @ Stade de la Mosson, Montpellier
Δεύτερη μονομαχία σε λιγότερο από ένα μήνα για τις δύο ομάδες, όταν στα μέσα Νοεμβρίου είχαν τη μεταξύ τους λευκή ισοπαλία στην έδρα της Lyon. Απόψε τα πράγματα είναι διαφορετικά, διότι κρίνεται το τελευταίο εισιτήριο για τις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, η οποία δίνει στον κάτοχο ένα εκ των ευρωπαϊκών εισιτηρίων.
Λίγο το κίνητρο (που είναι στην πλευρά των γηπεδούχων), λίγο η επικείμενη κυριακάτικη μάχη των Lyonnais με τη Marseille, μας δίνουν το περιθώριο να κοιτάξουμε προς την πλευρά της Montpellier, ενώ δεν αποκλείουμε και το ισόπαλο αποτέλεσμα -που οδηγεί απευθείας στα πέναλτυ.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Coupe de la Ligue (8es de Finale)
19:45 Stade Rennais FC – Olympique de Marseille Goal/Goal (1.80) 2-2 FT
22:05 RC Strasbourg – Paris St.Germain 2 & Over 2.5 Goals (1.53) 2-4 FT
22:05 Amiens SC – Tours FC (+1.5) 2 (1.55) 2-1 FT
22:05 Lille OSC – OGC Nice 2 – 3 Goals (2.01) 1-1 FT
22:05 Montpellier HSC – Olympique Lyonnais 1X (1.61) 4-1 FT

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This