Επιλογή Σελίδας

Παρελθόν αποτελεί από την Cañuelas ο Diego Martínez μετά από 18 μήνες στον πάγκο των Tamberos.

Αιτία, δεν ήταν η αγωνιστική πορεία της ομάδας -η οποία πέρυσι διεκδίκησε και την άνοδο στην Primera B Metropolitana και φέτος βρίσκεται στην 11η θέση με 24 βαθμούς, μόλις δύο πίσω από τη θέση που οδηγεί στα play off ανόδου (Reducido), τα οικονομικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τον σύλλογο εδώ και αρκετό καιρό.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε κοινωνικό δίκτυο, o Diego Martínez δήλωσε:

”Ευχαριστώ για αυτούς τους 18 μήνες ωρίμανσης.

Εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η ομάδα και έπειτα από συναντήσεις που είχα με τη διοικητική επιτροπή, η Διοίκηση μας ανακοίνωσε την ανάγκη να μειωθεί ο προϋπολογισμός της επαγγελματικής ομάδας κατά 50%. Μπορώντας να θεωρήσουμε την απόφαση ως συνέπεια την πρόθεση να λυθεί το συμβόλαιο κάποιου ποδοσφαιριστή, κάτι που δε θα μπορούσαμε ούτε να δεχτούμε ούτε να εγκρίνουμε, πήραμε την απόφαση λύσουμε τη συνεργασία με την ομάδα πιστεύοντας ότι είναι η καλύτερη επιλογή ωστε να βρεθούν θετικές λύσεις για όλους.

Εμείς ως τεχνικό τιμ προσφέραμε, με καλή πρόθεση, μία πιθανή μέση λύση που να ευνοεί και τις δύο πλευρές όμως στη συνάντηση με την επιτροπή διοίκησης δεν έγινε δεκτή δυστυχώς λόγω αδυναμίας εξεύρεσης χορηγών βιώσιμων για να προωθήσουν την εν λόγω πρόταση.

Μόνο ευχαριστώ μας μένει να πούμε σε όλη την οικογένεια ”ταμπέρα”, στους υπαλλήλους και συνεργάτες που μέρα με τη μέρα μας βοήθησαν ωστε όλα να λειτουργούν σωστά, στον Daniel Roncoli και τον Carlos Bonavita ως επικεφαλής της ομάδας που πάντα ήταν διαθέσιμοι για διάλογο και βοήθεια και τέλος να ευχαριστήσω ”τη 16” που από την πρώτη μέρα και μέχρι την τελευταία συνάντηση μας ενθάρρυναν και μας ώθησαν πάντα μπροστά στην αναζήτηση των 3 βαθμών με την ακούραστη αναπνοή τους.

Παρόλο που η μεγαλύτερη ευχαριστία είναι για τους ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, τους πραγματικούς δρώντες αυτής της θετικής διαδικασίας και δουλειάς, που με τη θέλησή τους να βελτιώνονται κάθε μέρα απαιτούσαν από εμάς, την τεχνική ομάδα να μη χαλαρώνουμε και να ζητάμε πάντα περισσότερο” η απίστευτη προδιάθεσή τους σε κάθε προπόνηση τόσο στις νίκες όσο και στις ήττες μας έκαναν να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή που μοιραστήκαμε και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι χάρη σ’αυτούς καταφέραμε να πετύχουμε όλους τους στόχους που θέσαμε αυτούς 18 μήνες, σηκώνοντας ψηλά το όνομα της ομάδας αφήνοντάς μας μόνο το ”αγκάθι” να μην μπορούμε ακόμη μία φορά να οδηγήσουμε την ομάδα στην επόμενη συμμετοχή του Κυπέλλου Αργεντινής.

Πάτα θέλοντας να μεγαλώσουμε και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και δουλεύοντας σκληρά για να συνεργαστούμε με την ανάπτυξη του συλλόγου, πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη απόφαση για να μην παρεμποδίσουμε την ανοδική πορεία που θέλει να έχει η ομάδα.

Ευχαριστούμε πολύ Diego και τεχνικό τιμ”.

Η ομάδα ανέφερε στη σελίδα της ότι υπό την τεχνική διεύθυνση του Diego Martínez και του τεχνικού τιμ του (συμπεριλαμβανομένου του κυπέλλου Αργεντινής 2017 και τοu Octagonal της περσινής σαιζόν) η ομάδα συγκέντρωσε 87 βαθμούς, είχε 23 νίκες, 18 ισοπαλίες και 16 ήττες.

Ο Diego κοινοποίησε και την ανακοίνωση της ομάδας:

”Πρέπει να ανακοινώσουμε σε κατάσταση απόλυτης λύπης ότι σήμερα το απόγευμα το τεχνικό τιμ της Πρώτης κατηγορίας σε άλλη μία απόδειξη της τιμής του αποφάσισε να κάνει ένα βήμα πίσω. Θα ήμαστε ανόητοι αν μέναμε στη μεγάλη καμπάνια αθροίζοντας τους πόντους που μάζεψε: ευχαριστούμε τον επαγγελματισμό, την αφοσίωση, τις απαιτήσεις, το να ζητούν πάντα από το σύλλογο να είναι ένα βήμα μπροστά, την ικανότητα να αντιλαμβάνονται την έννοια της ομάδας και να την επιβεβαιώνουν και να την αναπτύσσουν, τη δουλειά με τις μικρές κατηγορίες, και μεταξύ άλλων τα όνειρά τους.

Η λύση του συμβολαίου τους είναι μία πράξη κυρίων όμως δεν μπορούμε να μιλήσουμε για μία ”λύση κοινή συναινέση” γιατί δεν είναι. η επιθυμία του συλλόγου ήταν να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί, τουλάχιστον μέχρι το τέλος αυτού του τουρνουά για να επισφραγίσουμε δύο διαδοχικές σαιζόν.

Μία οικονομική δυσκολία δίνει στην απομάκρυνση τους έναν πρόωρο χαρακτήρα που δε χαροποιεί κανένα μέλος της οικογένειας Tambera. Ευχαριστούμε Diego Martinez, Juan Sara, Juan Manuel Conte, Patricio Ciavarella και Omar Mateo που αποτελέσατε ένα κομμάτι της ιστορίας που μας κάνει να ξαναβρίσκουμε την εμπιστοσύνη και το συναίσθημα όποιου επιστρέφει στο σπίτι του. Εις το επανιδείν”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This