Επιλογή Σελίδας

Του Θανάση Χαρίση

Ο Ιανουάριος πλησιάζει και οι ομάδες αρχίζουν να προσεγγίζουν τους μεταγραφικούς τους στόχους, ώστε να βελτιώσουν τα κακώς κείμενα στα ρόστερ τους. Το Goalit σας παρουσιάζει τι συμβαίνει με τις μεταγραφικές φήμες στην Αγγλία.

ΤΟΜΑΣ ΛΕΜΑΡ

Ο ποδοσφαιριστής που έφτασε κοντά στη Λίβερπουλ το καλοκαίρι, ενώ είχε δεχθεί και πρόταση από την Άρσεναλ, μπήκε πλέον στο στόχαστρο και της Τσέλσι. Θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει μάχη για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό, με τιμή εκκίνησης τις 92εκ. λίρες που ήταν η προσφορά των Κανονιέρηδων το καλοκαίρι.

ΟΛΙΒΙΕ ΖΙΡΟΥ

Ο Βενγέρ εδήλωσε ποως τον θέλει στην ομάδα, καθώς είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για αυτόν. Παρόλα αυτά, ο Ζιρού βλέπει τα περισσότερα παιχνίδια από τον πάγκο, ως αλλαγή του Λακαζέτ. Είναι δεδομένο πως ο Γάλλος θέλει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, κατί που δεν είναι βέβαιο ότι θα βρει στην Άρσεναλ. Το όνομά του έχει συνδεθεί με την Έβερτον.

ΛΕΟΝ ΜΠΕΪΛΙ

Είναι 20 χρονών και έχει τραβήξει πάνω του τα μάτια πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Ωστόσο, η ομάδα που φαίνεται να έχει το προβάδισμα για τον ακραίο της Λεβερκούζεν είναι η Τσέλσι. Το ποσό που ακούγεται για τη μεταγραφή είναι 22εκ. λίρες. Οι ασπιρίνες θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή, αλλά θα μετρήσει και η γνώμη του Μπέϊλι όταν γίνουν πράξη οι προσφορές από top ομάδες της Ευρώπης.

ΖΑΚ ΓΟΥΙΛΣΙΡ

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Ντέιβιντ Μόγιες, προπονητή της Γουέστ Χαμ, τα “σφυριά” θα ενδιαφερθούν για τον μέσο της Άρσεναλ. Ο Γουίλσιρ έχει περιοριστεί στο να παίζει στους αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ και να μπαίνει σαν αλλαγή σε κάποια παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ. Λογικά και ο ίδιος επιθυμεί να αγωνίζεται περισσότερο, και στη Γουέστ Χαμ θα βρει σίγουρα τις ευκαιρίες που αναζητά.

Πηγή: Goalit

Pin It on Pinterest

Shares
Share This