Επιλογή Σελίδας

Ακόμη περισσότερο έδαφος στην “κούρσα” της σωτηρίας έχασε η ΑΕ Καρίτσας, η οποία δεν κατόρθωσε να κερδίσει τον ουραγό Καμπανιακό, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με την οποία ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος. Ευκαιρίες χάθηκαν εκατέρωθεν, όμως το 0-0 δεν άλλαξε και έφερε τους Καριτσιώτες ακόμη πιο μακριά από τη γραμμή της παραμονής.

Οι Καριτσιώτες μπήκαν πιο δυνατά και φάνηκαν πιο απειλητικοί στις αρχές του αγώνα με σημαντικότερη στιγμή την ευκαιρία του Κωστόπουλου στο 24′ αλλά ο Καμπανιακός ισορρόπησε μετά τα μισά του α’ μέρους και είχε τη δική του καλή στιγμή με τον Παγωνίδη στο 29′.

Στο β’ μέρος οι “κιτρινόμαυροι” είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά δε μπόρεσαν να διασπάσουν την άμυνα της ομάδας της Χαλάστρας, παρότι έψαξαν το γκολ, κυρίως με Κυρτέγο (60′ και 66′) και Μαυρίδη (74′). Όσο περνούσε η ώρα το παιχνίδι “άνοιξε” με αποτέλεσμα ο Καμπανιακός να βρει χώρους και να γίνει πιο απειλητικός (ευκαιρία του Μπάλιου στο 81′). 

Το τελικό 0-0 “σφράγισε” τις προσπάθειες των δυο ομάδων, “βυθίζοντάς” τες ακόμα πιο χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Οι κυριότερες στιγμές του αγώνα
6′ Σέντρα Κυπαρίσση από αριστερά, κεφαλιά του Κωστόπουλου, η μπάλα έφυγε άουτ.
12′ Μακρινό σουτ του Χατζηβασιλειάδη, η μπαλα έφυγε πανω απο την εστια του Βασιλειαδη.
24′ “Σόλο” του Κωστόπουλου, ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με τον Μπόικο και έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καμπανιακού.

29′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Καμπανιακό με τον Μπάλιο να “σπάει” τη μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής και τον Παγωνίδη να κάνει το σουτ, έδιωξε όμως ο Δαλαμήτρας, πάνω στη γραμμή.
60′ Σουτ του Κυρτέγου μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Καμπανιακού.
66′ Σουτ του Κυρτέγου, ο Πανούσης έκοψε την τελευταία στιγμή.
74′ Κεφαλιά του Μαυρίδη προς τα πίσω, μετά από σέντρα του Μπέη, η μπάλα πέρασε από όλους και έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Καμπανιακού ενώ και ο Κυπαρίσσης δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή.
81′ “Κούρσα” και σουτ του Μπάλιου μέσα από την περιοχή και αριστερά, έδιωξε σε κόρνερ ο Βασιλειάδης.
85′ Αποβολή του Μιχάλη Ζιώγα από τον πάγκο της ΑΕ Καρίτσας, για διαμαρτυρία προς τον διαιτητή.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κατεριάδης με βοηθούς τους Μίλτση και Αρέστη (Πέλλας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Καρίτσας (Μιχάλης Ζιώγας): Βασιλειάδης, Δαλαμήτρας, Τασίδης, Μπουτογιάννης, Τσιώμης, Νταντίνης, Μαυρίδης, Κυρτέγος, Κυπαρίσσης, Κωστόπουλος (85′ Τροΐρης).
Καμπανιακός (Γιώργος Ταλιχμανίδης): Μπόικος, Λατινόπουλος (50′ Χουζούρης), Αλμπάνης, Πανούσης, Χριστοδουλίδης, Βασαΐτης, Χατζηβασιλειάδης (70′ Καραλιόλιος), Παγωνίδης (86′ Καρασαββίδης), Μπάλιος, Ρακαβίνας, Παπάζης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This