Επιλογή Σελίδας

Αποστολή στο Κιλκίς: Κώστας Παναγίτσας

Σημαντική νίκη πήρε ο Πιερικός στο Κιλκίς επί του τοπικού Κιλκισιακού με 1-0, και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά από δυο συνεχόμενες ήττες. Το γκολ για τους Κατερινιώτες πέτυχε ο Κατσιαμήτας στο 44′.

Ο μεσοεπιθετικός της κατερινιώτικης ομάδας εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την κάθετη πάσα του Κραγιόπουλου και να “γράψει” λίγο πριν το τέλος του α’ μέρους το 0-1, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, με ελάχιστες καλές στιγμές, ενώ στο β’ μέρος οι Κιλκισιώτς ήταν πιο απειλητικοί, όμως έπεσαν επάνω στον πολύ καλό Παπατολίκα που με τις επεμβάσεις του συνέβαλε πολύ στην επίτευξη του “τριπόντου” για την ομάδα της Πιερίας.

Η νίκη του Πιερικού αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς πως οι Κατερινιώτες αγωνίστηκαν χωρίς τους τιμωρημένους Σαμανίδη και Κτιστόπουλο, χωρίς τον Γκουντρουμπή, με τους στρατευμένους Παπαδόπουλο και Καραγκούνη να είναι ουσιαστικά χωρίς προπονήσεις και με τον Αλ. Καρτσαμπά έχοντας μόλις λάβει το απολυτήριο από το στρατό.

Πλέον, ο Πιερικός στρέφει την προσοχή του στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟ Καρδίας, όπου οι Κατερινιώτες θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο το 2017 και να δώσουν έτσι μεγαλύτερη αξία στο σημερινό “διπλό”.

Το “φιλμ” του αγώνα
9′ Σέντρα του Μπελίτσα, δε μπόρεσε να πιάσει καλά την κεφαλιά ο Παπαδημητρίου.

30′ Κεφαλιά του Δρόσου, η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Παπατολίκα.
38′ Σουτ του Κωστίκου, η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Κιλκισιακού.
44′ ΓΚΟΛ! 0-1: Κάθετη μπαλιά του Κραγιόπουλου στην πλάτη της άμυνας του Κιλκισιακού για τον Κατσιαμήτα, ο οποίος πλάσαρε τον Κολιοφούκα και έκανε το 0-1.
45′ Σέντρα του Δρόσου, κεφαλιά του Παπαδημητρίου, η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και έφυγε κόρνερ.
48′ Σουτ του Παπαδημητρίου από το ύψος της μικρής περιοχής, ο Παπατολίκας απέκρουσε.
54′ Γύρισμα του Κατσιαμήτα, μπλόκαρε ο Κολιοφούκας.
57′ Κοντινό πλασέ του Παπαδημητρίου, έδιωξε με το πόδι ο Παπατολίκας.
77′ Ο Ματεντζίδης ανέτρεψε έξω από την περιοχή του Κιλκισιακού τον Κοκονόζι που έβγαινε απέναντι από τον Κολιοφούκα, με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα.
90′ Σουτ του Καθάριου από το ύψος του πέναλτι, ο Παπατολίκας κράτησε το μηδέν.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Κιλκισιακός (Μάκης Κατσαβάκης): Κολιοφούκας, Νικολαΐδης (46′ Καθάριος), Ραφαελίδης, Παλάσκας, Ματεντζίδης, Δοξάκης (57′ Πιπερτζής), Μπελίτσας, Καρασίμος (74′ Πολύζος), Παπαδημητρίου, Μοσχάκης, Δρόσος.
Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Κυριλλίδης, Τουλίκας, Κανταρτζής, Ουαταρά, Αθ. Καρτσαμπάς, Κατσιαμήτας (70′ Καραγκούνης, Κωστίκος, Παρααφέστας, Παπαδόπουλος (61′ Κοκονόζι), Κραγιόπουλος (86′ Αλ. Καρτσαμπάς).

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This