Επιλογή Σελίδας

Του Αχίλλειου Έξαρχου

Μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει σε απόσταση βολής από την κορυφή έχασε ο Μακεδονικός, ο οποίος παρά την εξαιρετική του εμφάνιση έμεινε στο 1-1 απέναντι στον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων.

Η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο, κυριάρχησε ολοκληρωτικά της ομάδας της Ημαθίας, όμως, τα δοκάρια αλλά και η εντυπωσιακή εμφάνιση του γκολκίπερ των Τρικάλων, Αργυρόπουλου, του στέρησαν τη νίκη.

Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίωρο, οι «πράσινοι» ήταν καταιγιστικοί. Κανούλας (2’) και Διαμαντίδης (8’) σημάδεψαν τα δοκάρια της εστίας των Τρικάλων, ενώ ακολούθησαν άλλες τρεις σπουδαίες ευκαιρίες με τους Τσουκάνη (14’), Μπουλγουρίδη (21’), Τουμανίδη (22’). Τις δύο πρώτες εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο Αργυρόπουλος, ενώ την τρίτη αμυντικός των Τρικάλων πάνω στη γραμμή.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Μ. Αλέξανδρος προηγήθηκε στο 52’ με τον Παρσόπουλο έπειτα από ωραία ξεδιπλωμένη αντεπίθεση και ασίστ του Καπετάνου. Οι γηπεδούχοι έπειτα από τον αρχικό αιφνιδιασμό αντέδρασαν και αφού είχαν ένα ακόμη δοκάρι με τον Διαμαντίδη στο 73’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 82’ με σουτ του Τσουκάνη.

Τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού ήταν δραματικά με τον Μακεδονικό να φτάνει μια ανάσα πριν την ολική ανατροπή. Στο 89’ ο Γαρύφαλος ανατράπηκε από τον Αργυρόπουλο εντός περιοχής, ο διαιτητής Πανυτσίδης καταλόγισε το πέναλτι, όμως, ο γκολκίπερ των Τρικάλων είπε ξανά «όχι». Ο Σάκης Κανούλας ανέλαβε την εκτέλεση, όμως, δεν κατάφερε να νικήσει τον Αργυρόπουλο, ο οποίος με τη βοήθεια και του δοκαριού αποσόβησε το 2-1 και διασφάλισε τον βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του.

Μακεδονικός (Βελιτζέλος): Γουμάγιας, Μπουλγουρίδης (73’ Πεχλιβάνης), Βοσνιάδης (67’ Παντεκίδης), Τουμανίδης, Παπατζίκος, Ζαφειρίδης, Βόσδου (58’ Στασινόπουλος), Γαρύφαλος, Κανούλας, Διαμαντίδης (83’ Τράικος), Τσουκάνης.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (Ντάμτσιος): Αργυρόπουλος, Παπαδόπουλος (71’ Λαγδάρης), Πετκάκης, Τσουλχάη (23’ Βλάχος), Τερζής, Καπετάνος, Κουκουράκης, Κίτσας Λ., Ποτουρίδης (57’ Συμπεθέρης), Ζωγράφος (85’ Ζαχαριουδάκης), Παρσόπουλος.

Πηγή: Metro Sport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This