Επιλογή Σελίδας

Δεν ανέδειξε νικητή η σημερινή αναμέτρηση στο «Δημήτρης Κοντικάκης», έδρα του Αγροτικού Αστέρα στον Εύοσμο.

Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, οι «πράσινοι» και ο ΦΑΣ Νάουσα προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και ως ένα βαθμό τα κατάφεραν καθώς σημειώθηκαν δύο γκολ και πάνω από 10 καλές στιγμές στις δύο εστίες.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο, με τους Ημαθιώτες να είναι πιο κινητικοί στο πρώτο μέρος και τους γηπεδούχους να ανεβαίνουν στη συνέχεια, έχοντας βέβαια και το μειονέκτημα στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τη συμπλήρωση του ημιώρου με τον Κωτσόπουλο ενώ ο Αστέρας ισοφάρισε το σκορ στο 60′ με γκολ του Ατζαμιδάκη.

Το φιλμ του αγώνα :
15′ Αντεπίθεση για τον ΦΑΣ Νάουσα, ο Ντινόπουλος μπήκε από αριστερά στη μεγάλη περιοχή αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ.26′ Σουτ του Ατζαμιδάκη σε καλή θέση από την περιοχή, η μπάλα άουτ.

30′ ΓΚΟΛ! Ωραίος συνδυασμός Παντζαρτζίδη, Μουρατίδη, Μουρίκι στον άξονα, ο τελευταίος βρήκε τον Κωτσόπουλο, ο οποίος με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Κάμπα για το 0-1
34′ Σέντρα από δεξιά, κεφαλιά ο Κωτσόπουλος από καλή θέση, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
47′ Σε καλή θέση ο Προβατίδης, το σουτ όμως που έπιασε πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Νομικού.
60′ ΓΚΟΛ! Φάση διαρκείας μέσα στα καρέ των «κυανολεύκων», ο Ατζαμιδάκης έγινε κάτοχος της μπάλας και με πλασέ ισοφάρισε για τον Αστέρα.
82′ Ο Καψάλης βγήκε από δεξιά, με ωραία κίνηση βρήκε τον κενό χώρο να σουτάρει, αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά από το δοκάρι του Κάμπα.
84′ Ευκαιρία για τον Αστέρα, ο Αποστολίδης από πλεονεκτική θέση, σούταρε άουτ.
88′ Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, ο Προβατίδης έκανε το σουτ από πλάγια θέση, αλλά ο Νομικός μπλόκαρε.
89′ Εκτέλεση φάουλ για τον ΦΑΣ Νάουσα, ο Μουρατίδης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Συνθέσεις
Αγροτικός Αστέρας : Κάμπας, Ζώτος, Ιωαννίδης, Γεωργιάδης, Κεχαγιάς, Ντουνιάς, Κουτούσης (80′ Πιστόπουλος), Χρήστου (46′ Καπρέτσος), Μαντζίρης, Προβατίδης, Ατζαμιδάκης (77′ Αποστολίδης).
ΦΑΣ Νάουσα : Νομικός, Ζούρκος, Γιαννόπουλος, Τζημογιάννης, Περηφανόπουλος, Μαντώς, Μουρατίδης, Μουρίκι (90′ Νίκου), Παντζαρτζίδης (57′ Ντινόπουλος), Χατζόπουλος (79′ Καψάλης), Κωτσόπουλος (82′ Νίκου).

πηγή: sportsup

Pin It on Pinterest

Shares
Share This