Επιλογή Σελίδας

Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στον δεύτερο γύρο προκειμένου να παραμείνουν στη Γ’ Εθνική δηλώνουν άπαντες στο “στρατόπεδο” της ΑΕ Καρίτσας, παρότι η ομάδα βρίσκεται αρκετά μακριά από τη γραμμή της σωτηρίας, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μισού του πρωταθλήματος.

Όπως ανακοίνωσε με σχετικό δελτίο τύπου η διοίκηση της πιερικής ομάδας, είναι δεδομένη η ενίσχυση του ρόστερ καθώς έχει ήδη επέλθει συμφωνία μεταξύ των Καριτσιωτών και τεσσάρων ποδοσφαιριστών.

Το δελτίο τύπου της ΑΕ Καρίτσας: Η Α.Ε Καριτσας αντιμετωπισε τον Καμπανιακο στα πλαισια της 15ης αγωνιστικης του 2ου ομιλου της Γ’ Εθνικης Κατηγοριας. Η ομαδα μας παραταχτηκε στο γηπεδο με πολλες απουσιες, παλεψε με αγωνιστικοτητα, δημιουργησε αρκετες ευκαιριες, στο τελος ομως μοιραστηκε το βαθμο με το αξιομαχο συνολο του Καμπανιακου. Το τελος του 1ου γυρου βρισκει την ομαδα μας.με 10 βαθμους, γεγονος που δεν αντικατοπτριζει το παρον και την αγωνιστικοτητα των παικτων μας. Η Διοικηση της Α.Ε Καριτσας σε συνεργασια με τον εμπειρο προπονητες μας Μιχαλη Ζιωγα εχει ηδη δρομολογησει τη μεταγραφικη ενισχυση, εχοντας ερθει σε προσυμφωνια με 4 ποδοσφαιριστες. Αλλωστε ειναι δεδομενη η διαθεση και η αισιοδοξια για την εκπληρωση των φετινων στοχων, που ειναι η παραμονη στην Γ’ Εθνικη και η κατακτηση του Κυπελλου της Ε.Π.Σ.Πιεριας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This