Επιλογή Σελίδας

Με ένα γκολ στα τελευταία λεπτά ο Ερμής Εξοχής κατέκτησε τους βαθμούς της νίκης απέναντι στην ΠΑΕ Ποντίων, την οποία και κέρδισε με 1-0, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και την ξεπέρασε στη βαθμολογία, ανεβαίνοντας στην 7η θέση με 20 βαθμούς, έναντι 18 των Ποντίων που υποχώρησαν στην 8η θέση.

Οι δυο ομάδες προσέφεραν όμορφο θέαμα, σε ένα ανοικτό παιχνίδι, με την πλάστιγγα να γέρνει προς την πλευρά των γηπεδούχων λίγο πριν το φινάλε.

Το τέρμα του έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο Ελισιάδης στο 88′ με σουτ.

Ο ίδιος παίκτης στο 58′ σημάδεψε, με σουτ, το κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Η εξέλιξη του αγώνα θα μπορούσε να είναι διαφορετική καθώς η ΠΑΕ Ποντίων που είχε καλή παρουσία αλλά της έλειψε η ουσία, έχασε πέναλτι στο 25′ με τον Μπονστάντζι να σουτάρει ψηλά άουτ.

Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Γκαραγκάνης με βοηθούς τον Θεοδώρου και τη Φωτιάδου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ερμής Εξοχής: Δεληγιαννίδης, Ατανάσοφ, Σόβα, Αλεξιάδης, Βασιλείου, Β. Κατσούλης, Παναγιωτίδης (88′ Καραΐσκος), Εγγλέζος, Γεωργαντάς, Σαρηγιαννίδης, Αστ. Κατσούλης (46′ Ελισιάδης).
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012: Μπαμπαΐτης, Χατζηθεοδωρίδης, Σαχπάζοφ, Γεωργιάδης (80′ Ευμορφίδης), Παππάς, Γκαράντζιας, Μοσχολούρης (65′ Δεληγιαννίδης), Κατσαρός, Μπονστάντζι, Κότσι (46′ Ιωσηφίδης), Μήτρας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This