Επιλογή Σελίδας

Σε μία άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Ανδρομάχης , ο Απόλλων Λιτοχώρου αν και βρέθηκε να χάνει από την (τυπικά) γηπεδούχο Δόξα Μοσχοχωρίου έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 1-2 φτάνοντας του 25 βαθμούς στο πρωτάθλημα πλησιάζοντας την αντίπαλό του στον έναν πόντο.

Οι δύο αντίπαλοι μπήκαν στο τερέν με αρκετή ενέργεια και διάθεση να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Στο 13′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι όταν ο Γ. Γκουτζιάνας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον προσωπικό του αντίπαλο και ο Διακουμάκος υπέδειξε χωρίς δεύτερη σκέψη την εσχάτη των ποινών. Ο Παπαγιαννόπουλος εκτέλεσε με δύναμη στο κέντρο της εστίας του Τσαρούχα δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.
Στο 35′ ο Αντωνόπουλος έφυγε στην κόντρα επίθεση, όμως υπό την πίεση αμυντικών βγήκε αρκετά πλάγια και το σουτ του πέρασε λίγο άουτ.
Ο ίδιος παίκτης στο 43′ κατάφερε να ισοφαρίσει για την ομάδα του με υπέροχο τρόπο , όταν εκτέλεσε απευθείας το φάουλ με τη μπάλα να περνά κάτω από το τείχος και να καταλήγει στην δεξιά γωνία του Μπούτα ο οποίος δεν μπορούσε να αντιδράσει.
Στο 47′ από βαθιά μπαλιά αμυντικού , ο Κουκουνάρης στόπαρε εξαιρετικά τη μπάλα και πλάσαρε τον Μπούτα ο οποίος με δεύτερη προσπάθεια κατάφερε να μαζέψει και να διώξει τον κίνδυνο.
Στο 68′ ο προωθημένος Σιαμάγκας έπιασε ωραία κεφαλιά όμως ο Τσαρούχας έδιωξε εντυπωσιακά με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.
Στο 76′ ο Απόλλωνας κατόρθωσε να ολοκληρώσει την ανατροπή όταν έπειτα από έξοχη συνεργασία των παικτών του Χρήστου Χασιώτη, ο Αντωνόπουλος ως τελικός αποδέκτης τελείωσε υποδειγματικά τη φάση διαμορφώνοντας το 1-2.
Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι παίκτες της Δόξας ” σκύλιασαν” και πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις για την ισοφάριση.
Στο 80′ ο Γ. Γκουτζιάνας σούταρε δυνατά με το αριστερό εκτός περιοχής με τη μπάλα να μην του κάνει το χατίρι, να ”γλύφει” το κάθετο δοκάρι και να καταλήγει άουτ.
Στο 87′ η κεφαλιά του Βασιούρη πέρασε λίγο πάνω από τα γκολπόστ.
Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων η Δόξα είχε τεράστια ευκαιρία να πετύχει το 2-2, όταν ο Παπαγιαννόπουλος εκτέλεσε απευθείας το φάουλ με δύναμη και ο Τσαρούχας έδειξε άψογα αντανακλαστικά πραγματοποιώντας την επέμβαση του αγώνα και κρατώντας το πολύτιμο διπλό για την ομάδα του Λιτοχώρου! 
Διαιτητική τριπλέτα : Διακουμάκος, Κορινιώτη, Ντασιόπουλος
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Δόξα 10 Μοσχοχωρίου (Βασίλης Βανάσας): Μπούζας, Πασχόπουλος,  Κ. Γκουτζιάνας,  Βανάσας, Σιαμάγκας, Μποστανίτης, Βασιούρης (89′ Μέλλιος), Παπαγιαννόπουλος, Γ. Γκουτζιάνας, Πίτλιακας (67′ Σκράπαλης ), Κατσαντώνης (60′ Χωλίδης).
Απόλλων Λιτοχώρου (Χρήστος Χασιώτης): Τσαρούχας, Ι. Παπαδιαμάντης, Mrruku, Αδαμίδης, Σ. Παπαδιαμάντης, Μάλλας (58′ Gjegjaj), Κουκουνάρας (85′ Dagi ), Μάνος ( 90′ Στραντ-Κουτούλης), Αντωνόπουλος, Δημητρίου, Σπυριδόπουλος.
ρεπορτάζ: Κώστας Παπαγεωργίου

Pin It on Pinterest

Shares
Share This