Επιλογή Σελίδας

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τις υποχρεώσεις της για τον α’ γύρο του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας η Αναγέννηση Κολινδρού, η οποία κέρδισε στο “Γιάννης Καλλιανίδης” τον Εθνικό Κατερίνης με 2-0, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής και αύξησε τη διαφορά της από τους “σιδηροδρομικούς” στους οκτώ βαθμούς, “σφραγίζοντας” τον άτυπο τίτλο της “πρωταθλήτριας χειμώνα”.

Οι παίκτες του Γιάννη Κωνσταντινίδη ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχαν την υπεροχή στο πρώτο μισό του α’ μέρους, όμως τα “τσακάλια” ανέβασαν την απόδοσή τους, ειδικά μετά το 38′ οπότε και έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μπουρανή με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το ματς “καθάρισε” μέσα σε πέντε λεπτά (57′-62′), με δυο κεφαλιές των Μαντζουράκη και Μποταΐτη να διαμορφώνουν το 0-2. Στα εναπομείναντα λεπτά ο Εθνικός πήρε εκ νέου την πρωτοβουλία, όμως η υπεροχή του ήταν άκαρπη και οι Κολινδρινοί έφυγαν με το “τρίποντο”.

Το “φιλμ” του αγώνα
3′ Εκτέλεση κόρνερ του Ν. Μυστρίδη, κοντινό χλιαρό σουτ του Θωμαΐδη, η μπάλα στην αγκαλιά του Μοσχίδη.
5′ Ο Μαντζουράκης από αριστερά πέρασε τον Θεοδοσιάδη και έστρωσε στον Μποταΐτη, το δυνατό σουτ του οποίου πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
8′ Σουτ του Μποταΐτη έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα λίγο πάνω από την εστία.
17′ Βαθιά μπαλιά του Μαντζουράκη για τον Μπατσαρά, αυτός στόπαρε με το στήθος όμως άνοιξε τη μπάλα και έχασε το κοντρόλ, με αποτέλεσμα να χαθεί η ευκαιρία για την Αναγέννηση.
22′ Ο Ν. Μυστρίδης απέφυγε τον Μαυρίδη και από πλάγια θέση σούταρε, ο Μοσχίδης έπεσε και μπλόκαρε.
38′ Αποβολή του Μπουρανή με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
57′ ΓΚΟΛ! 0-1: Εκτέλεση φάουλ του Μαντζουράκη από αριστερά, ο Μποταΐτης πετάχτηκε και με κεφαλιά έκανε το 0-1.
62′ Ο Μπατσαράς απέφυγε τον Δήμο από δεξιά και έκανε τη σέντρα, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Μαντζουράκης με κεφαλιά “έγραψε” το 0-2.
72′ Σέντρα του Ν. Μυστρίδη, η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα και κατέληξε στο Γκουνταμάνη που δε μπόρεσε από κοντά να τη σπρώξει στα δίχτυα του Μοσχίδη.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This