Επιλογή Σελίδας

Του Αργύρη Τσιγγενόπουλου

Μία ακόμη μεγάλη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε ο Άρης Παλαιοχωρίου, αυτή τη φορά στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας με αντίπαλο τον τοπικό Φίλιππο.

Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη εντυπωσιάζει με την σταθερότητα της και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Ηρακλή κόντρα στην ΑΕ Καρίτσας, επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου.

Από την άλλη πλευρά οι Ημαθιώτες δεν κατάφεραν σε ένα ακόμη παιχνίδι να πάρουν τους πολύτιμους τρεις βαθμούς, ενώ σήμερα δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας καθώς στο 77′ ο Τσιντογιάννης έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του.

Μπροστά σε 200 περίπου φιλάθλους, ο Άρης ξεκίνησε δυναμικά και στο 17′ πήρε το προβάδισμα στο σκορ με τέρμα που σημείωσε ο Σαμπιασβίλι και προήλθε από πολύ ωραία κομπίνα σε  εκτέλεση πλαγίου και ωραίο γύρισμα του Καρλόπουλου από δεξιά.

Στη συνέχεια, ο Φίλιππος ισορρόπησε ο παιχνίδι και προσπάθησε να μεταφέρει την πίεση στα καρέ του … χωρίς όμως τη σπουδαία φάση, μέχρι το τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους όταν και ήρθε το γκολ της ισοφάρισης.

Ο Κούμπουλα πήρε λίγα μέτρα φόρα στο φάουλ που κέρδισαν οι γηπεδούχοι στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, πέρασε τη μπάλα δίπλα από το τοίχος και στη συνέχεια στη γωνία του Παλαβράκη, που βρήκε τη μπάλα αλλά όχι τόσο ώστε να απομακρύνει.

Το δεύτερο μέρος ήταν «γκραν-γκινιόλ», η μπάλα μεταφέρθηκε ουκ ολίγες φορές στις δύο περιοχής και παρά το ρίσκο που πήραν οι γηπεδούχοι (με στόχο βεβαίως το πολυπόθητο τρίποντο) το γκολ δεν ήρθε, απεναντίας ο Άρης ήταν αυτός που έφυγε νικητής από την Ημαθία χάρη στο τέρμα του Τσιντογιάννη στο 77′

Ήταν μια φάση διαρκείας στα καρέ του Κούζα, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε μετά τις κόντρες και ο σκόρερ με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας.

Να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σιμόνι στο 83′.

Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Φίλιππος Αλεξάνδρειας: Κούζας, Αργυρίου (68′ λ.τ. Πιπιλιάρης), Τάχος, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Καρατζάογλου, Δημητρουλόπουλος, Κούμπουλα, Σκοπελίτης, Μυλωνάς, Δαδάκος (42′ Πέικος / 72′ λ.τ. Ταλαίπωρος)

Άρης Παλαιοχωρίου: Παλαβράκης, Τσιντογιάννης, Κουκουρώνας, Ταΐρης, Αποστόλου, Κουκουλέκης, Σαμπιασβίλι (67′ Κριμνανιώτης), Προβατίδης (57′ Γκιάτας), Κωτάκης (88′ Ντόμπρος), Καρλόπουλος (90+ Πάπας)

Πηγή: Sports Up

Pin It on Pinterest

Shares
Share This