Επιλογή Σελίδας

Ο Αρχέλαος Savvidis Team ηττήθηκε με 30-29 από τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, στο Κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αλεξανδρούπολης, σε αγώνα για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Ανδρών.

Αμφίρροπο ήταν το πρώτο ημίχρονο, με τους Κύκλωπες να διατηρούν το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκειά του, αλλά τον Αρχέλαο Savvidis Team να βρίσκεται κοντά στο σκορ και η λήξη του βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 17-13.

Ο Αρχέλαος Savvidis Team κατάφερε να μειώσει σε 19-18 στο 35′ με τους Κύκλωπες να αντιδρούν εξαιρετική αμυντική λειτουργία, στο επόμενο πεντάλεπτο, να ξεφεύγουν με 21-18. Ο Αρχέλαος όμως αντέδρασε και στο 50′ πέρασε μπροστά με 25-26. Στο τελευταίο δεκάλεπτο έγινε μάχη με τους Κύκλωπες οι οποίοι κατάφεραν στις λεπτομέρειες να πάρουν τη νίκη με το τελικό 30-29.

Διαιτητές: Σαπανίδης – Ηλιάδης.

Δίλεπτα: 4-6.
Πέναλτι: 2/3 – 0/0.

Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης (Παπαχρήστου): Λαιλισίδης 2, Καρβουνίδης 1, Πιστόλας 10, Βαρδάκας 2, Χαραλαμπίδης 5, Μπασδάνης, Τζινεβής, Κωστόπουλος, Γληνιάς Καραβασίλης, Ξηρόπουλος, Ισλανίδης 1, Επιτρόπου 5, Φουντούκας, Πατσιαβάς, Χαραλαμπάκης.

Αρχέλαος Savvidis Team (Σκούφας): Κοσμίδης, Τριανταφύλλου 2, Ξεφτέρης, Εγγλέζος 3, Ραντζέλοβιτς 2, Χαραλαμπίδης 10, Παπανάκος, Καϊμακάμης, Θυμιόπουλος 8, Σκούφας, Χρυσός 4, Παπαδόπουλος, Σκούφας Δ., Χατζηπαυλίδης, Αναστασίου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This