Επιλογή Σελίδας

Με το εντυπωσιακό 0-4 πέρασαν οι Νεφέλες από το γήπδο της Παραμυθιάς, επικρατώντας των Αμαζόνων Θεσπρωτίας για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας γυναικών. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 0-3 υπέρ της κατερινιώτικης ομάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ξαναχτύπησε όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, το δίδυμο Καπέτα- Τριγωντζή. Το σκορ οι Κατερινιώτισσες το άνοιξαν μόλις στο 19΄ όταν η Ευαγγελία Καραγιαννίδου έκανε τη σέντρα από αριστερά και η Βάσω Καπέτα με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, ενώ στη συνέχεια η Ιφιγένεια Τριγωτζή, βρήκε δίχτυα τρεις φορές (0-2 στο 21΄, 0-3 στο 37΄, 0-4 στο 85΄) και απέδειξε ότι το γκολ περιλαμβάνεται στο ρεπερτόριό της. Πολύ καλό ματς και πάλι από την αμυντική γραμμή της ομάδας που ανέκοπτε  κάθε φάση των Αμαζόνων.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας, ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας επιβλήθηκε 2-1 της Προοδευτικής Περάματος.
Ρεπό είχε ο Μαγνησιακός.

Με το σημερινό “τρίποντο”, στο φινάλε του α’ γύρου, οι Νεφέλες παρέμειναν στην κορυφή μαζί με Προοδευτική Περάματος και Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, με τις τρεις ομάδες να έχουν από εννέα βαθμούς, ενώ πολύ πιο πίσω είναι Αμαζόνες Θεσπρωτίας και Μαγνησιακός με έναν μόνο βαθμό.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Γυναικεία Ποδοσφαιρική ομάδα Νεφέλες Κατερίνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος Λεωνίδας Ζανέτας και το ΔΣ της Γυναικείας Ποδοσφαιρικής Ομάδας Νεφέλες συγχαίρουμε όλες τις παίκτριες της αποστολής για το νικηφόρο πέρασμα από την έδρα των Αμαζόνων Θεσπρωτίας. Ευχαριστούμε την τοπική ομάδα για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η ποδοσφαιρική μας ομάδα στο γήπεδο της Παραμυθιάς στον μεταξύ μας αγώνα και θα ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο. Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στα  προϊόντα Ζαχαροπλαστικής Σταμκόπουλος Π. – Χατζηδημητρίου Σ. Ο.Ε για τις υπέροχες γεύσεις που συνόδεψαν την αποστολή.»

Η βαθμολογία (5 αγωνιστικές)

  1. Προοδευτική Περάματος 9 17-3
  2. Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 9 10-6
  3. Νεφέλες 9 9-10
  4. Αμαζόνες Θεσπρωτίας 1 7-14
  5. Μαγνησιακός 1 5-15

 

Η επόμενη αγωνιστική (6η, 07-01-18, 15.00)
Μαγνησιακός – Νεφέλες
Αμαζόνες Θεσπρωτίας – Προοδευτική Περάματος
Ρεπό θα έχει ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This