Επιλογή Σελίδας

Λάμψη Νίκου Γκάλη είχε το κατάμεστο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι το Σάββατο που μας πέρασε. Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών βραβεύτηκε για την είσοδο του στο Hall Of Fame σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα στον οποίο συμμετείχαν κορυφαία πρόσωπα του ελληνικού αθλητισμού, με τον κορυφαίο Έλληνα χειροσφαιριστή Σάββα Καρυπίδη να δίνει το παρών.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και την «Κιβωτό του Κόσμου» με χρηματική επιταγή που υπέγραψε ο ίδιος ο Νίκος Γκάλης κατά τη διάρκεια μιας πανέμορφης μπασκετικής βραδιάς!

nghfg5

Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν: Δημήτρης Διαμαντίδης, Κώστας Τσαρτσαρής, Νίκος Χατζής, Μανώλης Παπαμακάριος, Θοδωρής Παπαλουκάς, Νάσος Γαλακτερός, Νίκος Μπουντούρης, Ευθύμης Ρεντζιάς, Βασίλης Σπανούλης, Μιχάλης Μουρούτσος, Θοδωρής Βλάχος, Περικλής Ιακωβάκης, Γιάννης Φουντούλης, Χρήστος Αφρουδάκης, Γιώργος Καραγκούνης, Χρήστος Χολίδης, Σάκης Αρσενίου, Βασίλης Κουρνέτας, Νίκος Γραμματικός, Σάββας Καρυπίδης, Άννυ Κωνσταντινίδου, Τατιάνα Καββαδία, Ανθή Παπαηλία, Κατερίνα Σπαθάρου, Ζωή Κεχαγιά, Δώρα Παντέλη, Σοφία Κλιγκοπούλου, Εβίνα Μάλτση. Από τους προπονητές στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο Λιβέρης Ανδρίτσος και ο Χρήστος Σερέλης.

nghfg4

Ο Σάββας Καρυπίδης δήλωσε για την συμμετοχή του στο Nick Galis Hall of Famous Game:

«Πραγματικά η παρουσία μου είναι πολύ τιμητική. Ήμουν δίπλα σε μεγάλους αθλητές. Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που είμαστε εδώ για τον Νίκο Γκάλη. Περάσαμε πολύ όμορφα, ήταν μια μεγάλη γιορτή, ο κόσμος ανταποκρίθηκε, γέμισε το γήπεδο. Είναι επίσης πολύ σημαντικό ότι ο αγώνας είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα».

nghfg1

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This