Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Τρεις αναμετρήσεις που κλείνουν την αυλαία της προημιτελικής φάσης του Coupe de la Ligue απόψε, μετά τη χθεσινή εκτός έδρας νίκη-πρόκριση της Monaco στην έδρα της Nice. Σημιεώνουμε ότι σε περίπτωση ισόπαλου 90λεπτου αποτελέσματος ακολουθούν ημίωρη παράταση ή και πέναλτι που θα ορίσουν τα τρία εισιτήρια για τα ημιτελικά. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Stade Rennais FC – Toulouse FC     @ Roazhon Park, Rennes

Από διαφορετική αφετηρία ξεκίνησε το 2018 για τις δύο ομάδες που συμμετείχαν στη φάση των 32 του Κυπέλλου. Νίκη-πρόκριση για την Toulouse επί της Nice την ώρα που η Rennes είχε την ατυχία να κληρωθεί με την Paris St.Germain και γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα (6-1).
Μοιρασμένη η προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες που μετρούν αρκετές νίκες στις μεταξύ τους συναντήσεις, και υπόσχονται μια μεγάλη σημερινή μονομαχία με φόντο το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια.
Τι θα επιλέξουμε
Η επιλογή μας στη συγκεκριμένη αναμέτρηση βασίζεται στο κίνητρο, το οποίο είναι μεγαλύτερο στην πλευρά των γηπεδούχων που αφενός αγωνίζονται στην έδρα τους και αφετέρου είναι δύσκολο να γνωρίσουν δεύτερο συνεχόμενο αποκλεισμό σε λίγες μέρες, με έναν αντίπαλο στα μέτρα τους.
.

Amiens SC – Paris Saint-Germain     @ Stade de la Licorne, Amiens

Με φόρα από δύο εξαιρετική εμφάνιση και ένα εξίσου εμφατικό αποτέλεσμα, προέρχεται η ομάδα του Unai Emery που έχει βάλει σκοπό να διαλύσει κάθε υποψία αμφισβήτησης της κυριαρχίας της εντός συνόρων. Νίκη με 6-1 επί της Rennes σε μια αναμέτρηση που της αρκούσε μια επαγγελματική νίκη και διαχείριση δυνάμεων, παρ’ όλα αυτά ισοπέδωσε την ομάδα της Βρετάνης. Απόψε κόντρα στην Amiens -που γνώρισε βαριά ήττα στην έδρα της Sochaux- θα επιδιώξει να προσθέσει ακόμη μια πειστική εμφάνιση.
Τι θα επιλέξουμε
Δύσκολα μπορεί να βρούμε απόδοση η οποία να μην έχει ρίσκο αλλά παράλληλα να βρίσκεται σε αποδεκτή απόδοση. Επιλογή μας εδώ, να σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι και στα δύο ημίχρονα.
.

Angers SCO – Montpellier Herault SC     @ Stade Raymond Kopa, Angers

Το τρίτο και τελευταίο εισιτήριο της διοργάνωσης κρίνεται από αυτή την αναμέτρηση. Angers και Montpellier με διαφορετική πορεία έως τώρα στη χρονιά, μπαίνουν στην αποψινή μάχη με κίνητρο την πρόκρισή τους στα ημιτελικά. Δια πυρός και σιδήρου (και τη διαδικασία των πέναλτι) πέρασε η Montpellier από την έδρα της ερασιτεχνικής Pontarlier, την ώρα που η Angers γνώριζε την εντός έδρας ήττα με 2-0 από τη Lorient, χωρίς να ικανοποιήσει καθόλου.
Τι θα επιλέξουμε
Λίγο το κίνητρο, λίγο η προϊστορία μας οδηγούν στο να επιλέξουμε τα λίγα γκολ, που αμφότερες επιβεβαιώνουν στις μεταξύ τους συναντήσεις. Under 2.5 goal η επιλογή μας εδώ…
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Coupe de la Ligue (1/4 de Finale)
19:45 Stade Rennais FC – Toulouse FC Stade Rennais FC To Qualify (1.61) 4-2 FT
22:05 Amiens SC – Paris St.Germain Paris St.Germain To Score Both Halves (1.51) 0-0 HT / 0-2 FT
22:05 Angers SCO – Montpellier HSC Under 2.5 Goals (1.55) 0-1 FT

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This