Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Επανεκκίνηση του Championnat με την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου, την 20η αγωνιστική που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον για να δούμε σε ποια κατάσταση θα επιστρέψουν οι ομάδες. Η σημερινή αυλαία ξεκινά από το Στρασβούργο όπου η γηπεδούχος ομάδα υποδέχεται τη Guingamp. Πάμε να δούμε την αναμέτρηση: 

RC Strasbourg Alsace (11) – En Avant de Guingamp (8)     @ Stade de la Meinau, Strasbourg
1ος Γύρος
2-0  (63′ Diallo, 87′ Briand)
Προϊστορία
6 – 0 – 4  (6/10 Under+NG)
Φόρμα
[RCSA εντός]  3-3-0  (11-8 γκολ),  5/6 Over+GG
[EAG εκτός]  1-1-4  (3-12 γκολ),  3 τεελυταία Under,  4/6 NG

Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους το 2018 Strasbourg και Guingamp παίρνοντας την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Coupe de France, σημειώνοντας εντός έδρας νίκες (στην παράταση επί της Dijon για την Strasbourg, στην κανονική διάρκεια επί της Niort για την ομάδα της Βρετάνης).
Όντας στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα αμφότερες πραγματοποίησαν έναν ικανοποιητικό πρώτο γύρο και ο στόχος τους θα είναι να παραμείνουν εκεί και μέχρι το τέλος της φετινής κούρσας, Ειδικά η φιλοξενούμενη Guingamp έκλεισε πολύ καλά το πρώτο μισό διατηρώντας ένα αήττητο έξι αγωνιστικών.

Τι θα επιλέξουμε
Η προϊστορία στις μεταξύ τους συναντήσεις δεν περιέχει ισοπαλίες και ίσως αυτό να είναι ένα ενδιαφέρον σημείο για επιλογή. Στατιστικά όμως και οι δύο ομάδες επιβεβαιώνουν τα 2-3 γκολ και αυτό θα είναι το βασικό μας ποντάρισμα για τη σημερινή μάχη.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1  (20e journee)
21:45 RC Strasbourg Alsace – EA Guingamp 2 – 3 Goals (2.00) 0-2 FT

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This