Επιλογή Σελίδας

Τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα εξασφάλισαν οι Πιερίδες Μούσες οι οποίες, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας γυναικών, συνέτριψαν με 5-1 το ΓΠΣ Καστοριάς, στο Β’ ΔΑΚ Κατερίνης. 

Στον άλλο αγώνα της 4ης αγωνιστικής Ολυμπιώτισσες – Νέες Τρικάλων 0-1

Η βαθμολογία (4 αγωνιστικές)
1. Πιερίδες Μούσες 12 *
2. ΓΠΣ Καστοριάς 6
3. Ολυμπιώτισσες 3
4. Νέες Τρικάλων 3
5. Ασπρόμαυρες Αμαζόνες 0

* Δεν έχουν κάνει το ρεπό τους.

Η επόμενη αγωνιστική (5η, 28-01, 15.00)
ΓΠΣ Καστοριάς – Ολυμπιώτισσες
Νέες Τρικάλων – Ασπρόμαυρες Αμαζόνες
Ρεπό θα έχουν οι Πιερίδες Μούσες

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του συλλόγου για τη νίκη επί της ομάδας της Καστοριάς.

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Τέσσερα στα τέσσερα – Πρωταθλήτριες χειμώνα οι Μούσες!

Με την τέταρτη νίκη έκλεισαν τον πρώτο γύρο στον 2 ο Όμιλο οι Πιερίδες Μούσες και έμειναν μόνες πρώτες!

Τόπαν και τόκαναν! Ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος χωρίς ήττα με 4 νίκες σε 4 αγώνες και στέφθηκαν πρωταθλήτριες χειμώνα στον Όμιλό τους, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το παιχνίδι της Κυριακής 14 Ιανουαρίου στον βαρύ αγωνιστικό χώρο, του Β’ ΔΑΚ Κατερίνης, ήταν δύσκολο και ξεκίνησε άσχημα. Η ομάδα της Καστοριάς μπήκε δυνατά και κοίταξε τις Μούσες κατάματα. Ήξεραν πως όποια ομάδα κέρδιζε τον αγώνα περνούσε μπροστά και είχε πλεονέκτημα για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος στον 2 ο Όμιλο.

Πριν κλείσει το πρώτο 20λεπτο η Καστοριά άνοιξε το σκορ. Σε μια στιγμιαία αδράνεια της άμυνας οι Μούσες βρέθηκαν να χάνουν στην έδρα τους με 0-1.

Αυτό όμως ήταν τελικά το καμπανάκι για να συντονιστούν να πιέσουν και να καθορίσουν το παιχνίδι με τον δικό τους ρυθμό. Πολύ γρήγορα μια επίθεση των Μουσών κόπηκε με δυνατό φάουλ. Το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής, χτύπησε εύστοχα η Χριστίνα Βίσμπα και έφερε το παιχνίδι στα ίσια σε 1-1. Το επόμενο διάστημα οι Μούσες πέρασαν μπροστά και σύντομα ήλθε το 2-1 με γκολ που πέτυχε, μετά από επέλαση στην περιοχή της Καστοριάς, η Γεωργία Μετενίδου. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε μ αυτό το σκορ.

Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου φάνηκε πως το παιχνίδι έχει ένα πρωταγωνιστή. Η Γεωργία Γελαστοπούλου, πετυχαίνει το 3-1 και δίνει ανάσα νίκης στην ομάδα. Η συνέχεια ήταν ανάλογη. Η Γεωργία Μετενίδου πετυχαίνει το 4-1 και λίγο πριν τη λήξη το σκορ διαμορφώθηκε με πέναλτι που χτύπησε εύστοχα η Σωτηρία Παναγιωτίδου στο τελικό 5-1.

Κλήρωση δώρου – Ευχαριστήρια

Όπως έχει καθιερώσει το Δ.Σ. των Πιερίδων Μουσών στην ανάπαυλα μεταξύ των δύο ημιχρόνων κλήρωσε δώρο για τους φιλάθλους που ήταν στο γήπεδο. Το δώρο ένα έπιπλο τηλεόρασης, ήταν προσφορά του πολυκαταστήματος «spitimas» του Συνεταιρισμού Ξυλουργών Πιερίας. Ο τυχερός ήταν φίλαθλος από την ομάδα της Καστοριάς. Επίσης το Δ.Σ. ευχαριστεί τον Φούρνο «ΤΣΑΟΥΣΙΔΗ» που πρόσφερε κεκάκια τα οποία μοιράστηκαν στις αθλήτριες των δύο ομάδων.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This