Επιλογή Σελίδας

Του Σούλη Μέζου

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου είναι από τις αδικημένες της υπόθεσης των ορίων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μπέρμιγχμα καθώς είναι η μόνη από όλους όσοι έπιασαν τα όρια το 2017 που δεν της δόθηκε η πρόκριση. Θα έχει όμως την ευκαιρία να το πετύχει στις 3 Φεβρουαρίου στην Καρλσρούη.

Με το όριο της IAAF να είναι στο 8.14, η αθλήτρια της Ιωάννα Σιώμου έτρεξε το 2017 όχι μία αλλά τέσσερις φορές κάτω από το όριο. Στο πανελλήνιο 8.04, στο βαλκανικό 8.10 και στο ευρωπαϊκό 8.08 στα προκριματικά και 8.10 στον ημιτελικό. Είναι ξεκάθαρο πως το 8.14 είναι μια επίδοση που την έχει ενδεχομένως να την πετύχει στην Καρσλρούη που είναι μίτινγκ που ανήκει στο παγκόσμιο τουρ της IAAF.

Στη γερμνανική πόλη, μεταξύ άλλων η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει και την κάτοχο των ευρωπαϊκών τίτλο σε ανοιχτό (100μ. εμπόδια) και κλειστό (60μ. εμπόδια) Σίντι Ρόλεντερ η οποία επιστρέφει μετά από απουσία επτά μηνών (ήταν εκτός παγκοσμίου λόγω τραυματισμού). Παρούσα και η Πάμελα Ντούτκιεβιτς που ήταν τρίτη στο ευρωπαϊκό του Βελιγραδίου και τρίτη στο παγκόσμιο του Λονδίνου.

Η Πεσιρίδου και πέρσι ξεκίνησε τη σεζόν στον κλειστό από τη Γερμανία τρέχοντας στο Ντίσελντορφ σε 8.22.

Πηγή: Sports Feed

Pin It on Pinterest

Shares
Share This