Επιλογή Σελίδας

Φίλες και φίλοι, καλημέρα. Το σημερινό πρόγραμμα της Super League περιλαμβάνει τρεις αγώνες με τους οποίους ανοίγει η 18η αγωνιστική. Πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά.

Πλατανιάς Χανίων – Λεβαδειακός
Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων
Στον 1 από τους 10 τελευταίους εντός έδρας αγώνες του Πλατανιά Χανίων σκόραραν και οι δύο ομάδες, όπως και στον 1 από τους 5 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες του Λεβαδειακού. Να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,69.

Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΟΚ Κέρκυρα
Γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης
Στον 1 από τους 5 τελευταίους εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού σκόραραν και οι δύο ομάδες, όπως και στους 4 από τους 9 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της Κέρκυρας. Καμία από τις 4 τελευταίες φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό, δεν σκόραρε η Κέρκυρα. Να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,60.

ΑΕ Λάρισα – ΑΕΚ
AEL FC Arena
Στον 1 από τους 7 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Λάρισας σκόραραν και οι δύο ομάδες, όπως και στον 1 από τους 4 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της ΑΕΚ. Τη 1 από τις 3 τελευταίες φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, με γηπεδούχο την Λάρισα, σκόραραν αμφότερες. Να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,62.

Συνοπτικά
Greece – Super League
15:00 AO Platanias – Levadiakos No Goal (1,69) 1-0 FT
17:15 Panathinaikos – AOK Kerkyra No Goal (1,60) 4-0 FT
19:30 AE Larisa – AEK Athens No Goal (1,62) 0-0 FT

Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This