Επιλογή Σελίδας

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας πανηγύρισε ο Μακεδονικός Νέας Εφέσου, ο οποίος επικράτησε στον Άγιο Σπυρίδωνα με 2-0 επί του τοπκού Ολύμπου, για τη 12η αγωνιστική. Έτσι, η ομάδα του Μακεδονικού ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς, ενώ το “συγκρότημα” του Αστέριου Γιώτσα που γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενο ήττα στο πρωτάθλημα, παρέμεινε στη 2η θέση του πίνακα.

Το 0-1 έγινε στο 25′ όταν μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων ο Παρασκευαΐδης έγινε κάτοχος της μπάλας, μπήκε στην περιοχή και με ψηλοκρεμαστό πλασέ άνοιξε το σκορ.

Τη νίκη τους “σφράγισαν” οι φιλοξενούμενοι στο 80′ με σουτ του Μανουτζόπουλου έξω από την περιοχή, το οποίο “κρέμασε” τον αντίπαλο τερματοφύλακα, με τον παίκτη του Μακεδονικό να εκμεταλλεύεται γλίστρημα του προσωπικού του αντιπάλου.

Να σημειωέι ότι οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν από το 73′ με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Παρασκευαΐδη με δεύτερη κίτρηνη κάρτα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φωτιάδης με βοηθούς τους Χατζηγιάννη και Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα: Βάγιας, Γιαννούλης (58′ Σταυρογιάννης), Μιχαλήτσιος (87′ Μπούσιας), Καρανάτσιος, Τζακόι, Γιώτσας, Κωτίκας, Λαμπίρης, Καρανικόλας, Κουλιανόπουλος, Ασλανίδης.
Μακεδονικός Νέας Εφέσου: Χατζεϊπίδης, Α. Πριόνας, Σδούγκας, Πεΐδης, Καποδίστριας (64′ Α. Δεμηρτζόγλου), Μπαλαμπάνης, Ν. Κοσκινάς (12′ λ.τ. Χατζηιωάννου), Ξενόπουλος, Δ. Κοσκινάς (86′ Κυριακίδης), Παρασκευαΐδης, Σ. Μανουτζόπουλος (72′ Ν. Μανουτζόπουλος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This