Επιλογή Σελίδας

Χάρη σε δυο γκολ του Κυρτέγου, στο 36′ με πλασέ και στο 58′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, η ΑΕ Καρίτσας κέρδισε 2-1 τον μέχρι σήμερα πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου και τον “γκρέμισε” από την κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Μάλιστα, η νίκη ήλθε με ανατροπή για την ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα, μιας και οι φιλοξενούμενοι είχαν ανοίξει το σκορ στο 30′ με πλασέ του Σιμόνι.

Το σημερινό ματς ήταν “τελικός” για τους Καριτσιώτες που μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη και δεν πτοήθηκαν παρότι έμειναν πίσω στο σκορ, για άλλη μια φορά από ένα, ουσιαστικά, γκολ “δώρο”, σκηνικό που έχει επαναληφθεί σε πολλές φετινές αναμετρήσεις. Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα δεν πανικοβλήθηκε, δεν έχασε τη συγκέντρωσή της, και αφού πρώτα ισοφάρισε στο 36′ με τον κορυφαίο του αγώνα, Κυρτέγο, έφτασε στην ανατροπή με το εύστοχο πέναλτι του ίδιου παίκτη στο 58′, ενώ δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το σκορ θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο για την ομάδα της Πιερίας, σε μια αναμέτρηση που η βαθμολογική διαφορά των δυο αντιπάλων δεν φάνηκε.

Η νίκη αυτή χαρίζει εκτός από τους τρεις βαθμούς και ψυχολογία στην ομάδα της Καρίτσας που είδε τη διαφορά της από τη γραμμή της σωτηρίας να μειώνεται και μπορεί να πιστέψει ακόμη περισσότερο στο “όνειρο” της παραμονής.

Το “φιλμ” του αγώνα
7′ Εκτέλεση φάουλ του Αγτζίδη, έπεσε και παραχώρησε κόρνερ ο Βασιλειάδης.
12′ Τροφοδότηση του Κυρτέγου στον Κωστόπουλο και δυνατό σουτ του τελευταίου διαγωνια, μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Καρακούτση.
17′ Πάσα του Κυρτέγου στον Μπενίσκο, αυτός έκανε του σουτ, η μπάλα όμως έφυγε άουτ.
30′ ΓΚΟΛ! 0-1: Μετά από λάθος απομάκρυνση της άμυνας της ΑΕ Καρίτσας, η μπάλα κατέληξε στον Σκέμπι που έδωσε στον Σιμόνι ο οποίος από το σημείο του πέναλτι πλάσαρε τον Βασιλειάδη, κάνοντας το 0-1 για τον Άρη Παλαιοχωρίου.

32′ Σουτ του Κωστόπουλου, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Καρακούτση.
33′ Πλασέ του Κωστόπουλου μέσα από την περιοχή και αριστερά, έδιωξε ο Καρακούτσης.
36′ ΓΚΟΛ! 1-1: Κυρτέγος, δέχτηκε μακρινή μπαλιά από τον Μπουτογιάννη, πετάχτηκε στο ύψος του πέναλτι και με πλασέ πρόλαβε τον Καρακούτση που επιχείρησε έξοδο, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, για να γίνει το 1-1.

44′ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕ Καρίτσας αλλά ο Καρακούτσης νίκησε τον Κωστόπουλο σε ανεπανάληπτο τετ α τετ, μετά από πάσα του Τσιώμη.
53′ Τετ α τετ του Μπενίσκου με τον Καρακουτση, σε κόρνερ έδιωξε ο τερματοφύλακας του Άρη Παλαιοχωρίου.

58′ ΓΚΟΛ! 2-1: Ο Κυρτέγος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι νίκησε τον Καρακούτση και έκανε το 2-1 για την ΑΕ Καρίτσας. Στο πέναλτι υπέπεσε ο Κουκουρώνας που ανέτρεψε τον Τσιώμη, αντικρύζοντας την κίτρινη κάρτα.
68′ Σε αντεπίθεση για την ΑΕ Καρίτσας, ο Κυρτέγος ξεμαρκαρίστηκε και πλάσαρε τον Καρακούτση, με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
71′ Ο Τροΐρης έδιωξε πάνω στη γραμμή τη μπάλα, μετά από σέντρα του Αγτζίδη, προ του Σιμόνι που καιροφυλακτούσε.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θεοχάρης (Θεσσαλίας) με βοηθούς τους Νίκζα και Καρακώστα (Λάρισας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Καρίτσας (Μιχάλης Ζιώγας): Βασιλειάδης, Δαλαμήτρας, Γούτσιος, Μπουτογιάννης, Κωτσιόπουλος, Τροΐρης, Τσιώμης (90’+3′ Μητράκας), Δημητρουλόπουλος, Μπενίσκος, Κυρτέγος (78′ Τασίδης), Κωστόπουλος (87′ Λιάγκας).

Στον πάγκο: Γκεβρέκης, Νταντίνης, Φουρκιώτης.
Άρης Παλαιοχωρίου (Λεωνίδας Μπίλης): Καρακούτσης, Ντόμπρος (62′ Προβατίδης), Αγτζίδης, Κουκουρώνας (62′ Ιγνατίδης), Κρημιανιώτης, Τσιντογιάννης, Σκέμπι (75′ Καρλόπουλος), Ταΐρης, Σιμόνι, Κουκουλέκης, Σαμπιασβίλι.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This