Επιλογή Σελίδας

Δεν ήταν καλή η σημερινή μέρα για τα ελληνικά πληρώματα στο παγκόσμιο κύπελλο ιστιοπλοΐας που διεξάγεται το Μαϊαμι. Μιτάκης και Καραχάλιου υποχώρησαν στην κατάταξη, με τα πληρώματα των 470 όμως να ανεβαίνουν. Άνοδος και για τον Κοντίδη.

Κλείνοντας τη μέρα με 5η και 3η θέση, Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής κατάφεραν να αναρριχηθούν στη 12η της γενικής κατάταξης έχοντας 51 βαθμούς ποινής και πρέπει στις εναπομείνασες έξι ιστιοδρομίες να καλύψουν τη διαφορα με την πρώτη τριάδα, με τους Σουηδούς Ντάλμπεργκ-Μπέργκστρομ που είναι στην τρίτη θέση να έχουν 26 βαθμούς. Πρώτοι πέρασαν οι πολύπειροι Βρετανοί, Πέισενς-Γκρουμπ με 16 βαθμούς. Στις γυναίκες, Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλωναρίδου τα πήγαν σαφώς καλύτερα σήμερα (13η, 9η και 3η θέση) και με 51 βαθμούς είναι 11ες.

Στην 5η θέση της γενικής κατάταξης των φιν, υποχώρησε ο Γιάννης Μιτάκης με τις δύο 10ες θέσεις στις σημερινές ιστιοδρομίες, έχοντας 22 βαθμούς ποινής. Ο Βρετανός Τζιλς Σκοτ που είναι πρώτος έχει οκτώ ενώ στη δεύτερη θέση είναι ο Τούρκος Αλικάν Καϊνάρ του Αιμίλιου Παπαθανασίου με 12 βαθμούς ποινής.

H Καραχάλιου είχε δύο κακές ιστιοδρομίες (33η και 34η θέση) που την έριξαν από την τρίτη στη 12η θέση με 44 βαθμούς ποινής, με τη Βελγίδα Έμα Πλασέ να περνά πρώτη με 15 βαθμούς. Η δεύτερη ελληνική συμμετοχή στην κατηγορία, η Αθανασία Φακίδη με 38η και 50η (τη διέγραψε) θέση, είναι 34η με 79 βαθμούς ποινής.

Στα λέιζερ, ο Παύλος Κοντίδης με 5η και 11η θέση στις ιστιοδρομίες, ανέβηκε 11ος με 72 βαθμούς ποινής. Πρώτος είναι ο Αυστραλός Τομ Μπάρτον.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This