Επιλογή Σελίδας

Ακόμη πιο κοντά στο όνειρο της παραμονής βρίσκεται η ΑΕ Καρίτσας, η οποία πέρασε νικηφόρα από τον Εύοσμο, επικρατώντας με 2-1 του τοπικού Αγροτικού Αστέρα, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Το δρόμο της νίκης για την ομάδα της Πιερίας άνοιξε ο Κυρτέγος στο 42′ ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 52′. Το
“τρίποντο” για τους Καριτσιώτες ήλθε με τέρμα του Δημητρουλόπουλου στο 56′.

Έτσι, η ΑΕ Καρίτσας συνέχισε την πορεία “πρωταθλητισμού” που πραγματοποιεί τις τελευταίες αγωνιστικές, διευρύνοντας το αήττητο σε επτά αγώνες (τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες) και ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς βρίσκεται πλέον στο -5 από τη γραμμή της σωτηρίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αγροτικός Αστέρας (Ηλίας Στογιάννης):
 Κάμπας, Ζώτος, Κεχαγιάς, Σαντσόγλου, Ζουλούμης (85’ Χατζηαθανασίου), Ντουνιάς, Λάμπρου (80’ Χειρίτραντας), Μερτζάνης (77’ Κουτούσης), Ατζαμιδάκης (65’ Αθανασιάδης), Μαντζίρης, Καπρέτσος.

ΑΕ Καρίτσας (Μιχάλης Ζιώγας): Βασιλειάδης, Γούτσιος, Δαλαμήτρας, Μπουντογιάννης, Κωτσιόπουλος, Τροΐρης, Δημητρουλόπουλος (92’ Μαυρίδης), Κυρτέγος (80’ Τασίδης), Τσιώμης (70’ Κωστόπουλος), Μπενίσκος, Κυπαρίσσης (87’ Νταντίνης).


 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This