Επιλογή Σελίδας

Ο Βαφύρας ηττήθηκε με 58-64 από τον Φίλιππο Νέας Πέλλας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Σπυρίδωνα, σε αγώνα για τη 13η αγωνιστική της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Η ήττα αυτή φέρνει την ομάδα του Βαφύρα τρεις νίκες πλέον μακριά από την πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα και την είσοδο στα play off, η οποία δεν εξαρτάται πλέον μόνο από τα δικά της αποτελέσματα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για τους παίκτες του Μιχάλη Σαραπτσή με το πρώτο δεκάλεπτο να τελειώνει με σκορ 25-18.

Η καλή αυτή απόδοση διήρκησε για τρία λεπτά ακόμα στην αρχή του δεύτερου δεκαλέπτου, όπου και κατάφερε να κρατήσει την διαφορά που είχε δημιουργήσει. Από εκεί και ύστερα ο Φίλιππος Νέας Πέλλας βελτίωσε την απόδοσή του στην άμυνα και οδήγησε τους παίκτες του Βαφύρα σε λάθη που του έδωσε αρκετούς εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό και την δυνατότητα να περάσουν μπροστά στο σκορ, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 34-37 υπέρ του φιλοξενούμενου.

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν και αυτό υπέρ του Φιλίππου Νέας Πέλλας, με τους παίκτες του να βρίσκουν λύσεις στην αμυντική προσπάθεια του Βαφύρα. Από την άλλη οι παίκτες του Μιχάλη Σαραπτσή είχαν αφήσει πίσω τους για τα καλά  την καλή απόδοση και την ευστοχία του πρώτου δεκαλέπτου. Το επιμέρους 10-15 του δεκαλέπτου αυτού, σχημάτισε το σκορ στο 44-52.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Βαφύρας προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όμως τα αρκετά λάθη δεν του έδωσαν το δικαίωμα να καταφέρει ανατροπή και το παιχνίδι τελείωσε με τον πίνακα να γράφει 58-64.

Διαιτητές: Ταρενίδης Στ. – Χατζημπαλίδης.

Δεκάλεπτα: 25-18, 34-37, 44-52, 58-64.

ΓΑΣ Βαφύρας (Σαραπτσής): Σαραπτσής, Μιλκούδης 6, Ευαγγελόπουλος 8, Αραμπατζής, Μπατζάκης 6 (1), Κυπαρίσσης 16 (2), Σιώκας 2, Γερομιχαλός 15 (5), Δημαλής, Στεφανίδης 3, Ελευθεριάδης 2, Σκέντος.

ΑΣ Φίλιππος Νέας Πέλλας (Κοκονάς): Παναγιωτίδης, Δημτσιούδης, Πάτσος 5 (1), Περπερίδης 2, Τσανακτσίδης 7 (1), Οικονομόπουλος, Βουζινάς 6 (2), Μπαλιάκας 28, Στόγιος 5, Χερκελετζής 11, Μπουρονίκος, Καφετζάκης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This