Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Πιερικού με τον Φίλιππο στην Αλεξάνδρεια, για την 22η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η αναμέτρηση θα είχε διαφορετική έκβαση αν ο διαιτητής Χανίδης από τη Θεσσαλονίκη, δεν ακύρωνε πεντακάθαρο γκολ του Κυπαρίσση, για επιθετικό φάουλ, στο 80′.

Δείτε το ακυρωθέν γκολ του Πιερικού, εδώ.

Ο Πιερικός ήταν πολύ κακός στο α’ μέρος, με τον Δημήτρη Χριστοφορίδη να προχωρά σε διορθωτικές κινήσεις στην ανάπαυλα, κάτι που άλλαξε την εικόνα της κατερινιώτικης ομάδας, χωρίς όμως αυτό να σταθεί αρκετό για να έλθει μια νίκη που θα έφερνε τους Κατερινιώτες πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Στη σημαντικότερη στιγμή για τον Πιερικό, αν εξαιρεθεί το καθαρό γκολ που ακυρώθηκε, ο Γκουντρουμπής έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Κούζας έκανε τη απόκρουση του αγώνα, στο 58′.

Στο 90′ αποβλήθηκαν οι Πιπιλιάρης και Ηλιάδης.

Βοηθοί του Χανίδη ήταν οι Μποζατζίδης και Κουφός, επίσης της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Φίλιππος Αλεξάνδρειας (Γιώργος Μαϊδάτσης): Κούζας, Πιπιλιάρης, Πέικος, Δημητρίου, Μπουντάνι, Κιβρακίδης, Σκλιοπίδης, Αβραμόπουλος, Καραχαλίδης, Κουμπούλα (50′ Σαρηγιαννίδης), Χουσεΐνογλου (80′ Ταλαίπωρος).
Πιερικός (Δημήτρης Χριστοφορίδης): Παπατολίκας, Βοσνιάδης, Λαζαρίδης, Χατζηδίμπας, Κανταρτζής, Ηλιάδης, Κωστίκος (46′ Καρτσαμπάς), Κτιστόπουλος (46′ Κυπαρίσσης), Σαμανίδης (70′ Παλιάτσιος), Κραγιόπουλος, Γκουντρουμπής (75′ Κατσιαμήτας).

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This