Επιλογή Σελίδας

Ανακοίνωση μέσω δελτίου τύπου εξέδωσε ο ΑΟΚ Γουμένισσας, αναφορικά με τα όσα συνέβησαν στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στους Πάνθηρες, στην οποία παρουσιάζει τη δική της τοποθέτηση για όσα διαδραματίστηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Γουμένισσας.

Η ανακοίνωση:

“Ο ΑΟΚ Γουμένισσας υποδέχθηκε και κέρδισε επάξια την ομάδα των Πανθήρων, παρά τα δυσάρεστα γεγονότα τα οποία διαδραματίστηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Γουμένισσας.

Με αφορμή τα αναληθή δημοσιεύματα, ο ΑΟΚ Γουμένισσας θα ήθελε να ξεκαθαρίσει τα όσα συνέβησαν στη χθεσινή αναμέτρηση ανάμεσα στην ομάδα μας και τους Πάνθηρες Κατερίνης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο προπονητής των φιλοξενούμενων, κ. Δαμιανός Χρυσίδης, αρνήθηκε να αποχωρήσει από το γήπεδο μετά από τις δύο τεχνικές ποινές που δέχθηκε, όπως ορίζει ο κανονισμός. Μάλιστα, η άρνηση του να αποχωρήσει και η προκλητική συμπεριφορά του απέναντι σε κόσμο και διοίκηση, οδήγησε σε προσωρινή διακοπή του αγώνα.

Στη συνέχεια, ο διαιτητής του αγώνα ζήτησε να προσέλθει η αστυνομία στο κλειστό γυμναστήριο ώστε να αποχωρήσει ο προπονητής των Πανθήρων από το γήπεδο και να συνεχιστεί ο αγώνας. Στο διάστημα αυτό, οι δύο άντρες ήρθαν σε αντιπαράθεση και ο κ. Χρυσίδης εξύβρισε τον διαιτητή του αγώνα. Αυτός ήταν και ο λόγος που οδηγήθηκε στο Α.Τ. ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας, καθώς ο διαιτητής το ζήτησε σε περίπτωση που ήθελε να του κάνει μήνυση μετά το τέλος του αγώνα.

Μάλιστα, στη συνέχεια του αγώνα, παίκτης των φιλοξενούμενων αποβλήθηκε αποκαλώντας τον διαιτητή “Αδερφή” και δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα. Είναι δυσάρεστο γεγονός, ότι σε ένα γήπεδο το οποίο γεμίζει-παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας αγωνίζεται στη Β ΕΚΑΣΚΕΜ, να γινόμαστε μάρτυρες προκλητικών συμπεριφορών.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ έπεσε ξύλο όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ούτε οι παίκτες και οι συνοδοί οδηγήθηκαν στο Α.Τ. , παρά μόνο ο κ. Χρυσίδης, κάτι το οποίο ζητήθηκε από τον διαιτητή λόγω εξύβρισης. Τέλος, καμία μήνυση δεν συντάχθηκε από τις δύο πλευρές”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This