Επιλογή Σελίδας

Την πρώτη του ήττα στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών γνώρισε ο Ολυμπιακός, που λύγισε με 10-8 από τη Γιουγκ στο Ντουμπρόβνικ για την 8η αγωνιστική της διοργάνωσης αλλά παρέμεινε πρώτος στον Α’ Όμιλο.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου προηγήθηκε με τον Μπούσλιε, όμως δέχθηκε δύο γρήγορα γκολ που τον έβαλαν πίσω στο σκορ. Και παρότι ισοφάρισε σε 2-2, η Γιουγκ σκόραρε ακόμη δύο φορές κάνοντας το 4-2 στην πρώτη περίοδο. Οι πρωταθλητές Ελλάδος μείωσαν σε 4-3 προσωρινά αλλά παρόλα αυτά οι Κροάτες πήγαν στο ημίχρονο με προβάδισμα τριών τερμάτων (6-3).

Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Γιουγκ βρισκόταν διαρκώς μπροστά στο σκορ με δύο ή τρία γκολ, και παρότι ο Ολυμπιακός μείωσε σε 9-8 2.36 πριν τη λήξη, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι και τελικά ηττήθηκε με 10-8. Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Γιόκοβιτς με τρία τέρματα. Πάντως, η Ντιναμό Μόσχας αναδείχθηκε ισόπαλη με 7-7 με την Όρβοσι στη Μόσχα και δεν πλησίασε τους “ερυθρολεύκους”, τη στιγμή που η Μπρέσια νίκησε την Παρτιζάν με 8-3 και πλησίασε στους τρεις βαθμούς.

Διαιτητές: Μπουτς (Ισπανία), Αλεξαντρέσκου (Ρουμανία).

Οκτάλεπτα: 4-2, 2-1, 2-3, 2-2.

Γιουγκ (Βιέκοσλαβ Κομπέστσακ): Μπίγιατς, Μάτσαν, Φάτοβιτς 2, Λοντσάρ, Γιόκοβιτς 3, Γκαρθία Γκαντέα 2, Ιβάνκοβιτς, Ράσοβιτς 1, Ρενζούτο, Παβλίσεβιτς 1, Μπένιτς, Λοζίνα 1, Γιάρακ

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 2, Μουρίκης, Γούνας, Αργυρόπουλος 1, Ομπράντοβιτς 1, Γαλανόπουλος.

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This