Επιλογή Σελίδας

Τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία της παρουσία, η Νίκη Αιγινίου επιστρέφει σε προημιτελική φάση Κυπέλλου Ανδρών. Η ομάδα του Θανάση Στράντζαλη νίκησε με 3-0 σετ τον Νέστορα στο κλειστό του Βότση και στην οκτάδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ.
Ο Νέστορας, αν και αγωνίζεται στην Α2, στα δύο πρώτα σετ δυσκόλεψε το Αιγίνιο και κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Πλέον, η ομάδα του Τάσου Παπαδόπουλου στρέφει το βλέμμα της στο πρωτάθλημα και στα πλέι οφ του Β2 ομίλου.
Ο Θανάσης Στράντζαλης, μετά την κατάκτηση του πρώτου σετ, έδωσε χρόνο συμμετοχής στους αναπληρωματικούς, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θετικά στις απαιτήσεις του αγώνα. Η Νίκη Αιγινίου στρέφει την προσοχή της στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα και στη συνέχεια θα σκεφτεί τον ΠΑΟΚ, που θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του Κυπέλλου.
Διαιτητές: Δημητρίου – Δεληκωστίδης.
Τα σετ: 24-26, 22-25, 18-25 σε 69′.
ΑΜΣ Νέστωρ  (Παπαδόπουλος): Δημητριάδης, Κόκκινος, Αγγελακούδης, Παπαϊακώβου, Μιχελάκης, Ναλμπάντης / Τσιράκης (λ).
ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου (Στράντζαλης): Ροντρίγκεζ, Ρεμπούτζιας, Μαυροβουνιώτης, Παπάζογλου, Στρούγκαρ, Παπαδόπουλος / Ράκοβιτς (λ), Κουτσονίκας (λ), Μήλης, Παπαλεξίου, Κιοσσές, Γκορίδης.
Ο προπονητής του Νέστορα Τάσος Παπαδόπουλος δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια στο αγωνιστικό κομμάτι. Τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά, έβγαλαν ενθουσιασμό και ενέργεια και έτσι τα δύο πρώτα σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Πλέον κοιτάμε τα πλέι οφ, που είναι ουσιαστικά ένα νέο πρωτάθλημα».
 
Ο προπονητής του ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου Θανάσης Στράντζαλης είπε: «Αγωνίστηκαν αρκετά οι παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο στο πρωτάθλημα. Ο Νέστωρας ήταν μαχητικός. Το κύπελλο είναι διοργάνωση των εκπλήξεων και μία έκπληξη θα κυνηγήσουμε στον προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ. Πρώτος στόχος παραμένει το πρωτάθλημα και η παραμονή μας στην κατηγορία».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This