Επιλογή Σελίδας

Στον Arena 89,4 φιλοξενήθηκε ο βολεϊμπολίστας του ΠΑΟΚ Χάρης Σακόγλου, μιλώντας για το Σαββατιάτικο (10/2) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τις συχνές αναμετρήσεις με την ομάδα του Πειραιά, αλλά και την παρουσία της ομάδας στο Champions League.

Για το ντέρμπι του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στου Ρέντη:

“Είναι ένα ντέρμπι που δεν θα καθορίσει το πρωτάθλημα και το ποιος θα το κατακτήσει, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι σημαντικό. Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε νικητές και πάμε να το πάρουμε.”

Για το ότι θα ξαναβρεθούν στα play off και πιθανώς στον θεσμό του Κυπέλλου:

“Είναι δυνατό τεστ και ίσως είναι το τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πριν τα play off. Λογικά στα play off θα αναμετρηθούμε, ενώ είναι πολύ πιθανό και στο κύπελλο να βρεθούμε. Θέλουμε να τους πάρουμε τον αέρα και είναι και νίκη γοήτρου. Δεν μασάμε μέσα στου Ρέντη και θέλουμε να συνεχίσουμε την περσινή παράδοση. Κάθε χρόνο πρέπει να αποδεικνύεις, ότι είσαι άξιος για αυτά που έχεις κατακτήσει.”

Για την παρουσία της ομάδας στο Champions League:

“Οι ομάδες του Champions League είναι πολύ καλές, το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, ο κόσμος απλά δεν το καταλαβαίνει επειδή δεν είναι ευρέως διαδεδομένη η διοργάνωση και γενικά το βόλεϊ στην Ελλάδα. Θα φτάσουν ψηλά οι ομάδες αυτές. Ειδικά η γερμανική παίζει εξαιρετικό βόλεϊ. Εμείς το παλέψαμε και εννοείται ότι θα τα δώσουμε όλα στους αγώνες που έμειναν”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This