Επιλογή Σελίδας

Σε μία αναμέτρηση που διεξήχθη υπό ασταμάτητη καταρρακτώδη βροχή, η Πρόοδος Παλαιού Κεραμιδίου ήταν η μεγάλη νικήτρια στη…λασπομαχία της Ανδρομάχης κερδίζοντας 0-1 την Δόξα Μοσχοχωρίου χάρις σε ένα τέρμα που πέτυχε ο Θ. Παπαζιός στο 76ο λεπτό.

Το παιχνίδι παρ’ όλες τις καιρικές αντιξοότητες ήταν αρκετά ενδιαφέρον με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να βγάζουν μεγάλη ενέργεια και θέληση μέσα στο γήπεδο. Με αυτή την νίκη οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 30 βαθμούς αποκτώντας μεγάλο…μαξιλάρι ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, αφήνοντας παράλληλα την Δόξα στους 35 η οποία πάντως βρίσκεται σταθερά σε τροχιά πλεί-οφ.
Στο 5ο λεπτό ο Παπαγιαννόπουλος με το εξαιρετικό του δεξί πόδι εκτέλεσε απευθείας το φαόυλ με τη μπάλα να περνά λίγο άουτ.
Στο 26′ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενουμένων, ο Σκράπαλης σούταρε εξ-επαφής με τον νεαρό Κωνσταντινίδη να σώζει σωτήρια πριν η μπάλα καταλήξει στην εστία.
Στο 58′ ο Τσιόχας έκανε την προβολή από κοντινή απόσταση με τον επίσης νεαρό τερματοφύλακα της Δόξας, Σαλδη να επεμβαίνει κρατώντας το 0-0.
Στο 75′ οι φιλοξενούμενοι θα ”φλερτάρουν” με το γκολ όταν το δυνατό δεξί σουτ του Κακάνη από τα 20 περίπου μέτρα θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι.
Στην αμέσως επόμενη φάση όμως η Πρόοδος θα καταφέρει να βρει το γκολ το οποίο θα της έδινε εκτός απρόοπτου το τρίποντο. Έπειτα από σύγχυση στην μικρή περιοχή των γηπεδούχων, ο Θ. Παπαζιός με κοντινή προβολή με το δεξί θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.
Στο 78′ ο Παπαγιαννόπουλος θα σουτάρει δυνατά από πλάγια απόσταση με τη μπάλα να καταλήγει εκτός εστίας.
Στο 85′ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ασλανίδη πέρασε λίγο άουτ.
 
Διαιτητική τριπλέτα: Μέγας, Χατζηγιάννης, Πατρή.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Δόξα Μοσχοχωρίου (Βασίλης Βανάσας): Σαλδής, Κ. Γκουτζιάνας (83′ Μέλλιος), Σκράπαλης, Βανάσας, Κουμαντζιάς (66′ Μπάιμπος), Σιαμάγκας, Βασιούρης, Παπαγιαννόπουλος, Χωλίδης, Ε. Κατσαντώνης, Α. Κατσαντώνης (90′ Σουπιάδης).
Πρόοδος Παλαιού Κεραμιδίου (Τόλης Μπαρμπαγεωργόπουλος): Κωνσταντινίδης, Αμπατζίδης, Θ. Ι. Τσιάμης, Σκουριάς,  Αθ. Ζαμαντζάς, Κακάνης, Η. Μπατζώνης (71′ Ασλανίδης), Θ.Χ. Τσιάμης, Θ. Παπαζιός (90′ Β. Παπαζιός), Λ. Μπατζώνης (39′ λ.τ Τσιόχας – 86′ Π. Ζαμαντζάς), Δημητρίου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This