Επιλογή Σελίδας

Πολύ καλό παιχνίδι διεξήχθη στην Έλαφο όπου ο τοπικός Ταύρος αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Απόλλων Λιτοχώρου 2-2 στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η μπάλα τιμώρησε τον Ταύρο του Χρήστου Βελώνη, καθώς οι παίκτες του, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, θα μπορούσαν άνετα να πάρουν την πολυπόθητη νίκη (ημίχρονο 2-1), αν δε σπαταλούσαν τις κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησαν στο δεύτερο μέρος, ενώ είχαν και δοκάρι.

Πάντως, παρά την πίκρα τους για το άδικο αποτέλεσμα, ο στόχος της παραμονής είναι ορατός.

Ο νεανικός Απόλλων του Χρήστου Χασιώτη στάθηκε αρκετά καλά, είναι καλή ομάδα και ο βαθμός που απέσπασε είναι πολύτιμος στην προσπάθειά του για είσοδο στα play-off ανόδου.

Φάσεις και γκολ
Στο 24′ ο Δημητρίου με διαγώνιο σουτ από θέση δεξιά και εντός περιοχής έδωσε το προβάδισμα στο σκορ για τον Απόλλωνα (0-1).
Στο 26′ οι Μπούλς ισοφάρισαν σε 1-1 με πλασέ του Δημήτρη Παπαγιαννόπουλου σε διπλή του προσπάθεια, έπειτα από το γέμισμα-φάουλ που εκτέλεσε ο Σ. Γεωργαντάς.
Στο 34′ οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή του σκορ. Ο νεαρός και ταλαντούχος Λάζος Κοσμίδης  με εξαιρετικό σουτ πλασέ από το ύψος της περιοχής έγραψε το 2-1 αξιοποιώντας την κάθετη πάσα του Κ. Παπαδόπουλου.
Στο 40′ μακρινό σουτ του Αντωνόπουλου, απέκρουσε σε κόρνερ ο Τσιγκαρόπουλος.
Στο 68′ ο Κωστίδης εκτέλεσε δυνατά πλάγιο άουτ, κεφαλιά πάσα του Σουρλόπουλου προς τον Κοσμίδη, ο τελευταίος όμως με νέα κεφαλιά από πλεονεκτική θέση αστόχησε.
Στο 76′ από το κόρνερ Καραγκιοζίδη, η κοντινή κεφαλιά του Γ. Μποστανίτη βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Τσαρούχα.
Στο 77′ ο Μαλλάς – περνώντας στον αγώνα ως αλλαγή – από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Στο 81′ άλλη μια χαμένη κλασική ευκαιρία, αυτή τη φορά από τον Σουρλόπουλο ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ χωρίς όμως να νικήσει τον Τσαρούχα που μπλόκαρε τη μπάλα.

Άριστη η διαιτησία του Φώτη Πολυχρόνη με βοηθούς τους Μηνούδη και Δημητριάδη. 

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ταύρος Ελάφου (Χρήστος Βελώνης): Τσιγκαρόπουλος, Δ. Παπαγιαννόπουλος, Γ. Μποστανίτης, Πασχόπουλος (86′ Μαρκάτης), Λιανός, Σ. Γεωργαντάς (75′ Καραγκιοζίδης), Μέια (80′ Μπομπόλης), Κ. Παπαδόπουλος, Κωστίδης (80′ Χαραλαμπίδης), Κοσμίδης, Σουρλόπουλος.
Απόλλων Λιτοχώρου (Χρήστος Χασιώτης): Τσαρούχας, Mrruku, Καλαμπάκας, Παπαδιαμαντής, Αδαμίδης, Μάνος, Κουκουνάρας (69′ Στράου), Δημητρίου (46′ Παπαϊωάννου), Αντωνόπουλος, Δαλαμήτρας, Σπυριδόπουλος (46′ Μαλλάς).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This