Επιλογή Σελίδας

Ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην άνοδο στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας είναι η Αναγέννηση Κολινδρού που πέρασε και από την έδρα των Μακεδόνων Πιερίων, επικρατώντας με 3-1, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Πλέον, τα “τσακάλια” βρίσκονται στο +13 από τη 2η θέση και στο +18 από την 3η θέση του πίνακα και μόνο στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας υπάρχει το σενάριο για απώλεια της ανόδου. Όσο για τους Μακεδόνες, παρέμειναν στην 9η θέση του πίνακα, με 26 βαθμούς.

Η Αναγέννηση που αγωνίστηκε χωρίς Μαντζουράκη, Ρούτσι, Μυσιούδη και Ορφανίδη) ήταν ανώτερη και έφτασε δίκαια στη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που προσπάθησε για το καλύτερο, ειδικά στο α’ μέρος αλλά δεν άντεξε στην πίεση των Κολινδρινών.

Η ομάδα του Ηλία Μποταΐτη άνοιξε το σκορ με ατομική ενέργεια και σουτ του Γκουδάρα στο 15′.
Στο 19′ ο Χρυσόπουλος βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας της Αναγέννησης και με σουτ ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 55′ ο Γκουδάρας εκτέλεσε κόρνερ και ο Χρυσάφης με κεφαλιά έκανε το 1-2.
Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 90′ ο Τραούδας με δυνατό σουτ, έπειτα από πάσα του Λακασά.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να φτάσουν σε μεγαλύτερο σκορ αλλά στο 65′ ο Παναγιωτίδης με σουτ έξω από την περιοχή “σημάδεψε” τη συμβολή των δοκών ενώ στο 70′ ο Γκουδάρας απέφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έκανε το πλασέ σε κενό τέρμα, με τη μπάλα να κολλάει στη λάσπη.

Οι Μακεδόνες ολοκλήρωσαν τη συνάντηση με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Βασιουρή στο 74′, για χτύπημα στο Μοσχίδη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γκαραγκάνης με βοηθούς τους Πλόσκα και Ραφαηλίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Μακεδόνες Πιερίων: Σιοματάς, Σιδέρης (71΄ Ρουπακιάς), Γκόλιας, Μαυρόπουλος, Μπιτόπουλος, Παγωνίδης, Δ. Βασιουρής (53΄ Χρ. Βασιουρής), Χασιάκης, Γκολέμας (68΄ Ζάχος), Ελευθεριάδης, Χρυσόπουλος.
Αναγέννηση Κολινδρού: Μοσχίδης, Μπαντές (83΄ Λακασάς), Γιαουτζής, Χρυσάφης, Μπατσαράς, Μποταΐτης, Παναγιωτίδης (85΄ Χατζόπουλος), Μαυρίδης, Μπουρανής, Τραούδας, Γκουδάρας (87΄ Κουκούδας).

ρεπορτάζ: Σάββας Αχλατλής

Pin It on Pinterest

Shares
Share This