Επιλογή Σελίδας

Ο Βαφύρας επικράτησε με 48-59 του Εργόναθλου, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πολυκάστρου, σε αγώνα για τη 15 αγωνιστική της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Δεν την πλήρωσε και αυτή τη φορά η ομάδα του Βαφύρα. Σε ένα θεωρητικά παιχνίδι στα μέτρα της απέναντι στον Εργόναθλο  (ακόμα και αν ήταν εκτός έδρας) δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να κάμψει την αντίσταση του αντιπάλου της και αυτό οφείλεται για μία ακόμη φορά στις «αμέτρητες» απουσίες της. Πιο συγκεκριμένα από την σημερινή αποστολή απουσίαζαν οι Γερομιχαλός, Μιλκούδης, Στεφανίδης, Καραμπατάκης, Στεφάνου, Δημαλής. Η ομάδα βέβαια παρουσιάστηκε με 11 άτομα στην σύνθεσή της.

Στο παιχνίδι φάνηκε από νωρίς πως οι παίκτες του Μιχάλη Σαραπτσή δεν έβρισκαν εύκολα ρυθμό. Σε ένα παιχνίδι με πολύ δύναμη , αλλά καθόλου όμορφο θέαμα και από τις δύο ομάδες, αυτό που κυριάρχησε ήταν οι σκληρές μονομαχίες των παικτών. Οι παίκτες του Βαφύρα εντελώς εκτός ρυθμού σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου κατάφεραν να κερδίσουν το πρώτο δεκάλεπτο με 14-20 και να χάσουν το δεύτερο με το επιμέρους 19-15. Σκορ ημιχρόνου 33-35.

Στο πιθανόν χειρότερο παιχνίδι τους ως τώρα στο πρωτάθλημα, κατάφεραν στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου να θωρακίσουν την άμυνα. Στην επίθεση δεν τα κατάφερναν και το παιχνίδι τους να ήταν αρκετές φορές άναρχο. Το σκοράρισμα ερχόταν και πάλι με το σταγονόμετρο, όμως η άμυνα κατάφερε να μεγαλώσει την διαφορά στους 7 πόντους. Το ίδιο σκηνικό και στο τέταρτο δεκάλεπτο και το επιμέρους 6-10 διαμόρφωσε το τελικό 48-59.

Ναι, σίγουρα ήταν από τα χειρότερα (αν όχι το χειρότερο) παιχνίδια της ομάδας από την αρχή της σεζόν. Και πως να μην είναι. Οι απουσίες βασικών και ποιοτικών παικτών στις τελευταίες αγωνιστικές έχουν «βοηθήσει» στο να χαθεί μεγάλο κομμάτι από την σωστή αγωνιστική συμπεριφορά στην διάρκεια των παιχνιδιών. Ελπίζουμε όταν βρεθούν και πάλι όλοι οι παίκτες μας μαζί να καταφέρουν να αντιστρέψουν την εικόνα και την απόδοση στα παιχνίδια τους.

Διαιτητές: Καλέσης – Καψίδης.

Δεκάλεπτα: 14-20, 33-35, 42-49, 48-59.

ΜΠΑΣ Εργόναθλος (Παπαδόπουλος): Μιχαλόπουλος 8 (2), Μπερμπερίδης 9 (1), Δαμιανίδης 6 (2), Δημητριάδης 3, Πεχλιβανίδης 2, Δαφλίδης, Καραστογιάννης, Αρκούδας 20 (3).

ΓΑΣ Βαφύρας (Σαραπτσής): Σαραπτσής, Ευαγγελόπουλος 24 (5), Αραμπατζής 2, Μπατζάκης 14 (2), Κυπαρίσσης 5 (1), Σιώκας 8 (2), Τζιόλης, Ελευθεριάδης 6, Παπακώστας, Ναβροζίδης, Σκέντος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This