Επιλογή Σελίδας

Την πρώτη της ήττα μετά από οκτώ παιχνίδια γνώρισε η ΑΕ Καρίτσας στην Αριδαία, χάνοντας με 2-0 από τον Αλμωπό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. “Δήμιος” των “κιτρινόμαυρων” ήταν ο Μουσόνι που στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Αλμωπού σκόραρε δις, στο 20′ με πέναλτι και στο 39′ με σουτ ενώ είχε και δοκάρι στο 63′. Δοκάρι είχε και ο Τσιώμης, για λογαριασμό της ΑΕ Καρίτσας, το 39′.

Η ήττα αυτή φέρνει την ομάδα της ΑΕ Καρίτσας στο -6 από τον 8ο Πιερικό που είναι οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, με τις δυο ομάδες να παίζουν το ερχόμενο Σάββατο στην Καρίτσα.

 

Περισσότερα σε λίγο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Σαμαρόπουλος, Πετρόφ, Πολύζος (89′ Μούλας), Μεντής, Πετρίδης, Πινέιρο (59′ Γ. Ελευθεριάδης), Λ. Ελευθεριάδης (86′ Κάρτζιος), Μουσόνι (87′ Χαρίσης).
ΑΕ Καρίτσας (Μιχάλης Ζιώγας): Βασιλειάδης, Δαλαμήτρας, Γούτσιος (67′ Μητράκας), Μπουτογιάννης (59′ Μαυρίδης), Κωτσιόπουλος, Τροΐρης, Τσιώμης (72′ Κωστόπουλος), Δημητρουλόπουλος, Μπενίσκος, Κυρτέγος (83′ Νταντίνης), Κυπαρίσσης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This